Με επίκαιρες ερωτήσεις βομβαρδίζει η αντιπολίτευση για τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με ισοβίτη κρατούμενο σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του Noor 1.

Κι ενώ οι υπόλοιποι βουλευτές καλούν τον Υπουργό Δικαιοσύνης να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης προκαλεί με επίκαιρη ερώτησή του τον ίδιο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να δικαιολογήσει στη Βουλή τη συμπεριφορά του και να απαντήσει ευθέως ένα είχε τηλεφωνική επαφή με τον κρατούμενο Γιαννουσάκη και ποιο ήταν το αντικείμενο της συνομιλίας τους.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι ο ίδιος ο κ. Καμμένος ομολόγησε την «εξωθεσμική παρέμβασή» του, κατά παράβαση όπως υπογραμμίζει «της διάκρισης των εξουσιών, όπως ορίζει το Σύνταγμα, όσο και του θεσμικού του ρόλου».

Η επίμαχη επίκαιρη ερώτηση πιθανότατα θα συζητηθεί στην Ολομέλεια την προσεχή Δευτέρα, ημέρα που έχει οριστεί για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στο ενδιαφέρον του Πάνου Καμμένου ως «πολίτη» για τη διαλεύκανση της υπόθεση του Noor 1 απέδωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τις τηλεφωνικές επαφές του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, παρέχοντας πλήρη πολιτική κάλυψη στον υπουργό Άμυνας.
 

Facebook Comments