Μετά την παρέμβαση Ομπάμα έπεσαν οι τόνοι μεταξύ Ελλάδας-Γερμανίας (με τι ανταλλάγματα ισως δεν το μάθουμε ποτέ). O πρωθυπουργός μετά τους λάθος χειρισμούς ειδικά με τον  κ. Βαρουφάκη, και την έντονη αντιμνημονιακή ρητορική και το σκήσιμο μνημονίων ( που του έδωσε την πρωθυπουργία) ανέκρουσε πρύμα στην  συνάντηση με την κα Μέρκελ,  στη Γερμανία.

Οι άναρθρες κραυγές και οι ακραίες αποψεις πρέπει να απομονωθουν στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Η κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ πρέπει να καταλάβει οτι Η ΑΝΤΙΠΑΛΌΤΗΤΑ με όλους τους εταίρους  ΟΔΉΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ & ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ.(η οικονομική κατάρρευση ηταν  θέμα 2 εβδομάδων).

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πρέπει με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ να εφαρμοσει όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις , να κάνει αποκρατικοποιήσεις , να δημιουργήσει σταθερό οικονομικό & φορολογικό περιβάλλον.
Μόνο με αυτό τον τρόπο θα προσελκυθούν επενδύσεις, θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και θα έρθει ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Ο πρωθυπουργός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων την ύστατη ώρα και με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ φαίνεται να έχει την δυνατότητα -με προυποθέσεις -να αποφύγουμε να ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ χρειάζεται πολιτικά στελέχη χωρίς ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ που έχουν ΓΝΩΣΕΙΣ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ & μπορούν να ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ, και να φέρουν ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Η Ελληνική κοινωνία υποφέρει , η αγορά έχει ΣΤΕΡΕΨΕΙ, και χρειάζονται ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

υ.σ. οσον αφορά το θέμα κ.ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ άν ο ίδιος δεν έχει το ΦΙΛΟΤΙΜΟ να παραιτηθεί μετά το ΜΕΓΑ ΗΘΙΚΟ (τουλάχιστον) ΣΚΑΝΔΑΛΟ που δημιούργησε, πρέπει να ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ..

Facebook Comments