Τα βλέμματα στρέφονται σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, όπου θα συζητηθεί η υπόθεση της επικοινωνίας που φέρεται να είχε ο Πάνος Καμμένος με τον ισοβίτη Ε. Γιαννουσάκη και των καταγγελιών για αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης του πλοίου «Νοοr1».

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει προγραμματιστεί διαδοχικά η συζήτηση τριών επίκαιρων ερωτήσεων συναφών με τα προαναφερόμενα ζητήματα και, όπως έγινε γνωστό από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, η κυβέρνηση θα απαντήσει διά των αρμοδίων υπουργών.

Ειδικότερα, στις 5.00 το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος απαντά σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Αδωνη Γεωργιάδη με αντικείμενο την «επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου με αντικείμενο αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση για το «Noor1».

Χθες, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου, τονίζοντας πως στη Βουλή πρέπει να δοθούν οι αναγκαίες απαντήσεις.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε πως κυρίως πρέπει να απαντηθεί στη Βουλή η τρομερή συκοφαντία που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση, ότι δήθεν η Ν.Δ. ταυτίζεται με τα συμφέροντα ενός επιχειρηματία, εν προκειμένω τον Β. Μαρινάκη, ή οποιονδήποτε κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών. «Η θέση της Ν.Δ. είναι συγκεκριμένη.

Οποιος είναι ένοχος για εμπόριο ναρκωτικών στη φυλακή. Κανένας δεν μάχεται περισσότερο από εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι το ποιος είναι αθώος και το ποιος είναι ένοχος δεν το κρίνει ο Π. Καμμένος, δεν το κρίνει ο Α. Τσίπρας, δεν το κρίνει ο Στ. Κοντονής, αλλά η ελληνική Δικαιοσύνη.

Facebook Comments