Η Honda X-ADV είναι ένα νέο «γενετικό πείραμα» που συνδυάζει το SUV στιλ και τη γοητεία μιας μοτοσικλέτας off-road με ανθεκτικό πλαίσιο, άνετες αναρτήσεις, ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και ισχυρές επιδόσεις από ένα δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Δεν συμβαίνει συχνά στο κόσμο της σύγχρονης μοτοσικλέτας να δημιουργείται ένα εντελώς νέο «είδος» με φρέσκια φιλοσοφία που σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας κατηγορίας.

Το σκεπτικό πίσω από τη νέα Honda X-ADV ήταν να κρατηθούν οι αρετές μιας κλασσικής μοτοσικλέτας περιπέτειας –με ικανότητες παντός εδάφους, όρθια θέση οδήγησης για εξαιρετική ορατότητα, και αξιοσημείωτη πολύπλευρη χρηστικότητα- και να συνδυαστούν με αυτές μιας μοτοσικλέτας καθημερινής χρήσης, δηλαδή ένα μηχάνημα ευκολοδήγητο, σβέλτο και άνετο, αποδοτικό και με πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους.

Εάν συνδυάσουμε τα παραπάνω προκύπτει μία ενδιαφέρουσα πρόταση με χαρακτηριστικά ενός ανθεκτικού, στιλάτου SUV. Κινείται με απόλυτη άνεση στη ζούγκλα της πόλης και διαθέτει όλα τα premium στοιχεία που κάνουν τη ζωή εύκολη σε μία μεγαλούπολη. Παράλληλα διαθέτει την κινητήρια ισχύ και τις ικανότητες του πλαισίου που προσδίδουν σε κάθε διαδρομή μία υπόσχεση της περιπέτειας.

H Honda X-ADV είναι άμεσα διαθέσιμη μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας Honda στην Ελλάδα στην τιμή των 12.450€ για τα απλά χρώματα και στην τιμή των 12,650€ για τα special colors.

Facebook Comments