Ένσταση κατά της ανακήρυξης της Alter Ego, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, ως πλειοδότριας εταιρείας για την απόκτηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), υπέβαλε ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.

Η ένσταση αφορούσε το γεγονός ότι στον σχετικό διαγωνισμό συμπεριλήφθηκαν οι μετοχές της Τηλέτυπος, με τον κ. Σαββίδη να ισχυρίζεται ότι κακώς πλειστηριάστηκαν οι μετοχές του Mega, δεδομένου ότι οι τράπεζες μπορούσαν να τις αποκτήσουν και χωρίς πλειστηριασμό.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ κάνουν λόγο για «προσχηματικά επιχειρήματα», σημειώνοντας ότι οι μετοχές του Τηλέτυπου αποτελούσαν περιουσιακό στοιχείο του Οργανισμού.

«Είναι αξιοσημείωτο ότι η εταιρεία του κ.Σαββίδη μετείχε κανονικά στο διαγωνισμό, χωρίς να εκδηλώσει οποιαδήποτε επιφύλαξη» σπεύδουν να προσθέσουν, σε ανακοίνωσή τους.

«Aν ο κ.Σαββίδης επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει μέσα ενημέρωσης θα μπορούσε να τα διεκδικήσει με μια ανταγωνιστική προσφορά. Δεν το έπραξε για τους δικούς του λόγους και τώρα προσπαθεί, ελπίζουμε ανεπιτυχώς, να δημιουργήσει εμπόδια στην ολοκλήρωση της διαδικασίας» καταλήγουν.

Facebook Comments