Μικρές οι διακυμάνσεις στην σημερινή συνεδρίαση καθώς δεν υπάρχουν σημαντικές οικονομικές ανακοινώσεις στο οικονομικό ημερολόγιο, με τα φώτα της αγοράς να πέφτουν στα αυριανά NFPs. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές σημαντικές ανακοινώσεις αυτή την εβδομάδα.

Στην αγορά συναλλάγματος μικρές είναι οι διακυμάνσεις με την ισοτιμία του EUR/USD να κινείται σε ένα στενό εύρος διακύμανσης με οριακές απώλειες 0.04%. Τα σημαντικότερα κέρδη παραμένουν στα ζεύγη του JPY, με το ιαπωνικό νόμισμα να πιέζεται κυρίως από το USD και το GBP στη σημερινή συνεδρίαση. Σημαντικές απώλειες και για το NZD έναντι των USD,EUR και GBP.

Τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια κινούνται σε αρνητικό πρόσημο με εξαίρεση τον αγγλικό FTSE που εμφανίζεται ενισχυμένος κατά 0.22%. Οι σημαντικότερες απώλειες είναι για τον ιταλικό FTSE που πιέζεται 0.47% χαμηλότερα.

Τα εμπορεύματα κινούνται θετικά με εξαίρεση το πετρέλαιο που προσεγγίζει τα $100 το βαρέλι. Ο χρυσός κερδίζει 0.15% και βρίσκεται στα $1.316, την ώρα που το ασήμι κινείται πάνω από τα $22.00.

Facebook Comments