Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα που πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη κερδίζοντας στη πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα τον Αστέρα με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τα τέρματα των Ναδάλες (6’) και Μαυροπάνου (19’) και ο Αστέρας μείωσε στο 49’ με τον Καλτσά.

Κίτρινες: Καλτσάς – Γαρουφαλιάς, Ναδάλες

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (65΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν (45΄+3 Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Στανισάβλεβιτς (46΄ Μάσα), Μαντιντά, Καλτσάς, Μανιάς

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος (80΄ Βιδάλ), Νικολιάς (74΄ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Ναδάλες, Χαλκιαδάκης, Κόντε (45΄ Λίλα)

Λαμία – Ξάνθη 0-0

Κακό ματς έγινε στα «Πηγάδια» με την Λαμία να κάνει την μίνι έκπληξη και να αποσπά λευκή ισοπαλία (0-0) από τη Ξάνθη στη πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα.

Η Λαμία απείλησε στο 6’ με κεφαλιά του Όμο αλλά ο Λουσέρο απομάκρυνε στη γραμμή, ενώ στο 20’ πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κεφαλιά του Αναστασιάδη χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Ξάνθη στο 64’ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της με το σουτ από τον Λουσέρο, η μπάλα, όμως, έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Κίτρινες: Ορφανίδης, Φλίσκας -Ασίγκμπα, Κουκόλης, Ομο, Μπουλούλης

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ορφανίδης (63’ Τριάδης), Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά (78’ Μεχία), Φλίσκας, Μπρίτο, Λουσέρο (88’ Κάστρο), Γέντρισεκ

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (84’ Κουτρουμάνος), Πίτι (56’ Μπουλούλης), Βουό (69’ Τσούκαλος)

Ολυμπιακός – ΑΕΛ 4-1

Παίζοντας σχεδόν με άλλη ενδεκάδα (οχτώ αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στη Ριέκα) στο κεκλεισμένων των θυρών «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 4-1 τη Λάρισα στη πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα.

Δύο τέρματα πέτυχε ο Φορτούνης (33′ πεν., 76’) και από ένα οι Ανσαριφάρντ (68’) και Φιγκέιρας (74′), ο οποίος στο 71’ με αυτογκόλ είχε μειώσει για τους φιλοξενούμενους.

Κίτρινες: Μίλιτς, Νικολάου – Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος

Διαιτητής: Καραντώνης

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βούκοβιτς (77′ Νικολάου), Μίλιτς, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Σεμπά (71′ Σιώπης), Φορτούνης (81′ Μάρτινς), Ανσαριφάρντ.

Λάρισα (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γουάλας, Φάρκας, Ζίζιτς, Φατιόν, Ανδρεόπουλος (68′ Αναστασόπουλος), Κουτσιανικούλης (79′ Ναζλίδης), Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Περόνε (79′ Κρίζμαν).

 

Facebook Comments