'

Μέτρα για τα παράτυπα τζαμιά προανήγγειλε ο Ν. Τόσκας

MarketNews

Μέτρα για τα παράτυπα τζαμιά προανήγγειλε ο Ν. Τόσκας   , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Μέτρα ακόμα και για την κατάργηση των παράτυπων χώρων μουσουλμανικής λατρείας που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα, αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Τόσκας συνέδεσε τα μελλοντικά μέτρα με την ασφάλεια. Όπως εξήγησε, σε αντίθεση με τους νόμιμους χώρους λατρείας που ελέγχονται σε όλη την Ευρώπη, οι παράτυποι χώροι ελέγχονται δύσκολα και συνεπώς «εκεί δημιουργείται το πρόβλημα».

«Προφανώς όταν επικρατήσει το νόμιμο καταργείται το παράτυπο», προσέθεσε ο υπουργός, αποφεύγοντας πάντως να μιλήσει πιο συγκεκριμένα όσον αφορά τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση. «Δεν πρέπει να φοβόμαστε τους χώρους που λειτουργούν με κανόνες. Γι’ αυτό θα πρέπει να δημιουργηθούν κανόνες», συμπλήρωσε.

Υπό τη σκιά των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ισπανία και στη Φινλανδία, ο κ. Τόσκας διαβεβαίωσε ότι επί του παρόντος οι ελληνικές Αρχές δεν έχουν ενδείξεις για σχεδιασμό παρόμοιων ενεργειών σε ελληνικό έδαφος.