Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε στεναχωρημένος που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική Ομάδα.


Ο διεθνής άσος του Μιλγουόκι βρέθηκε απόψε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και παρακολούθησε την προπόνηση της «γαλανόλευκης» ενόψει του τουρνουά «Ακρόπολις» που ξεκινά την Τετάρτη.

Εξερχόμενος από το γήξπεδο κι αφού πρώτα είχε μιλήσει με όλους τους διεθνείς στους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία, ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και στις δηλώσεις που έκανε δεν έκρυψε την στεναχώρια του για την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να πω πολλά. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα στο Πανευρωπαϊκό. Ξέρω ότι γίνεται ένας πανικός αυτήν τη στιγμή, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. 


Θα μπορούσα να κάνω αυτήν τη δήλωση μετά το Πανευρωπαϊκό ή να έρθετε στο Μιλγουόκι να με βρείτε ή οπουδήποτε. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και εγώ δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. 

Μπορεί να βγαίνουν άρθρα, να λένε, να λέει ο κόσμος ό,τι θέλει. Εγώ βγήκα και είπα αυτό που είχα να πω. Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που έχω εγώ μέσα μου καλύτερα από εμένα. Γι αυτό δεν ήθελα να το βγάλει η ΕΟΚ ή κάποιος άλλος. Γι αυτό το έβγαλα μόνος μου. 

Αυτήν τη στιγμή, το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Υπάρχουν κάποια παιδιά και δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η προσοχή πάνω σε μένα και όχι στην ομάδα. Αν θέλετε, θα τα πούμε μετά το Πανευρωπαϊκό».

Facebook Comments