Στον αέρα η έξοδος στις αγορές...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον αέρα η έξοδος στις αγορές...

Στον αέρα στέλνει τα φιλόδοξα σχέδια -για συντεταγμένη έξοδο στις αγορές, τέλος των Μνημονίων και εφαρμογή των αντίμετρων ως αντιστάθμισμα των περικοπών που έχουν ψηφιστεί για τη διετία 2019-2020- η «μέγκενη» των αντικρουόμενων θέσεων Ε.Ε.-ΔΝΤ που επισημοποιήθηκε με την έγκριση επί της αρχής του προγράμματος του Ταμείου για την Ελλάδα.

Ελεύθερος Τύπος -

Επίθεση Σταϊνμάιερ στον Ερντογάν
ΕΥΡΩΠΗ

Επίθεση Σταϊνμάιερ στον Ερντογάν

Με ασυνήθιστα αυστηρό τρόπο για γερμανό πρόεδρο ο Φ. Β. Σταϊνμάιερ επιτέθηκε σε συνέντευξη στο ZDF στον πρόεδρο Τ. Ερντογάν λέγοντας ότι «φτιάχνει μια Τουρκία στα μέτρα του» και πως «φιμώνει» κάθε αντιπολιτευτική φωνή.

Deutsche Welle -

ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΕΣ

NEWS ALERTS

ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση 0,3% του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτηρίων κατοικιών

ΗΠΑ: Κοντά σε χαμηλό 44 ετών οι νέες αιτήσεις επιδόματος ανεργίας

ΕΛΣΤΑΤ: Άνοδος 19% του γενικού δείκτη κύκλου εργασιών στη βιομηχανία

Πόσους κινδύνους κρύβει η άμμος; - τι πρέπει να προσέξουμε!

Πόσους κινδύνους κρύβει η άμμος; - τι πρέπει να προσέξουμε!

Η αμμουδιά οπωσδήποτε προσφέρει στιγμές χαλάρωσης τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους. Υπάρχουν όμως βακτήρια και μικροοργανισμοί σ’ αυτήν που θα πρέπει να γνωρίζουμε για να αποφύγουμε επικίνδυνες λοιμώξεις.

Υγεία / MarketNews - Τετάρτη, 19 Ιουλ '17

«Επέστρεψε» ο ιός του Δυτικού Νείλου

Το πρώτο εργαστηριακά επιβεβαιωμένο περιστατικό λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου για το 2017, ανακοίνωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) το οποίο ενημερώνει ότι η έκβαση της νόσου στον ασθενή ήταν καλή και έχει ήδη εξέλθει από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν. Ο ασθενής, είναι κάτοικος αγροτικής περιοχής της Αργολίδας.