ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μπάιντεν: Και το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους θα θίξει ο Ομπάμα

Και το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους θα θίξει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα στα μέσα Νοεμβρίου, όπως προκύπτει από δηλώσεις του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, τις οποίες μεταδίδει το Mignatiou.com, επικαλούμενο το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

MarketNews -

ΕΥΡΩΠΗ

Υπέρ της CETA ψήφισε η Βουλή της Βαλονίας

Υπέρ της σχεδιαζόμενης συμφωνίας εμπορίου μεταξύ Ε.Ε. και Καναδά (CETA) ψήφισε το τοπικό κοινοβούλιο της γαλλόφωνης βελγικής περιοχής της Βαλονίας, η οποία αντιτίθετο σφοδρά απειλώντας να καταστρέψει ολόκληρη τη συμφωνία.

MarketNews -

ΕΛΛΑΔΑ

Κ.Ζαχαριάδης: Ο νόμος Παππά πρέπει να ισχύσει... αλλά με κάποιες αλλαγές

Τη διατήρηση του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά με αλλαγές στα σημεία όπου έχει φανεί ότι πρέπει να υπάρξει διαφορετική ρύθμιση, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

MarketNews -

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

NEWS ALERTS

ΗΠΑ: Κοντά σε χαμηλά 40 ετών οι αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας

ΗΠΑ: Πτώση 0,1% στα διαρκή καταναλωτικά αγαθά τον Σεπτέμβριο (εκτ: -0,6%)

ΗΠΑ: Στα $56,1 δισ. το εμπορικό έλλειμμα τον Σεπτέμβριο

ΗΠΑ: Αύξηση 5,1% στις τιμές κατοικιών τον Αύγουστο - Case-Shiller

Γαλλία: Απροσδόκητη πτώση της βιομηχανικής παραγωγής τον Οκτώβριο

Το ακατάσχετο μειώνεται... κοντά στα €700 από €1250 που είναι σήμερα

Automoto / MarketNews - Παρασκευή, 21 Οκτ

Έκθεση Αυτοκίνηση 2016

Έφτασε η ώρα για την έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας Αυτοκίνηση Fisikon 2016 που φιλοξενείται από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, εκεί που βρισκόταν το πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 12 Οκτ

Porsche Panamera E-Hybrid

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η Porsche επεφύλασσε μια σπουδαία πρεμιέρα, αυτή της υβριδικής ναυαρχίδας της γκάμας της, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την Panamera 4 E-Hybrid.

Automoto / MarketNews - Παρασκευή, 7 Οκτ

Η Suzuki στο Παρίσι

Την Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, εκεί που χτυπά η καρδιά της ευρωπαϊκής και όχι μόνο αυτοκίνησης, επέλεξε η Suzuki για να πραγματοποιήσει τρεις πολύ σημαντικές ανακοινώσεις.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 25 Οκτ

Novartis AG: Αυξημένα κατά 7% τα καθαρά κέρδη του γ΄3μηνου

Η Novartis AG ανακοίνωσε πως τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στο γ΄ τρίμηνο χάρη στα έσοδα από την κοινοπραξία στον κλάδο της καταναλωτικής υγείας με την GlaxoSmithKLine PLC, που την βοήθησαν να αντισταθμίσει την μείωση των εσόδων και τις υψηλές επενδύσεις στη νέα μονάδα φροντίδας ματιού και καρδιακής ανεπάρκειας.