ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΕΣ

NEWS ALERTS

ΗΠΑ: Πτώση 1,1% στις παραγγελίες διαρκών αγαθών

ΗΠΑ: Στις 53 μονάδες ο σύνθετος δείκτης PMI τον Ιούνιο – Markit

Κίνα: Στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών οι εισαγωγές αργού

ΗΠΑ: Αυξήθηκαν 3.000 τα επιδόματα ανεργίας, στις 241.000 (εκτ: 240.000)

ΗΠΑ: Άνοδος 1,1% στις πωλήσεις μεταχειρισμένων κατοικιών (εκτ. -0,5%)

Αυξημένες κατά 11,3% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Απρίλιο

Κορυφαία ασφάλεια από τα νέα Skoda και MINI

Κορυφαία ασφάλεια από τα νέα Skoda και MINI

Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP το νέο MINI Countryman και το νέο Skoda Kodiaq απέσπασαν την κορυφαία αξιολόγηση των 5 αστεριών.

Automoto / MarketNews - Παρασκευή, 9 Ιουν '17

Η Mercedes-Benz στα Βραβεία Automotive INNOVATIONS 2017

Η Mercedes-Benz E-Class απέσπασε το βραβείο του πλέον καινοτόμου μοντέλου, ενώ η ίδια η Mercedes-Benz κατέκτησε τον τίτλο της πλέον καινοτόμου premium μάρκας στην κατηγορία «Αυτόνομη Οδήγηση και Ασφάλεια».

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 6 Ιουν '17

Νέο Skoda Karoq

Karoq ονομάζεται το ολοκαίνουργιο κόμπακτ SUV της τσέχικης μάρκας και ξεχωρίζει για τον δυναμικό και έντονα εκφραστικό σχεδιασμός του. Η Skoda υπόσχεται ότι το Karoq προσφέρει εξαιρετικά άνετους χώρους, νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, full LED προβολείς και -για πρώτη φορά σε μοντέλο της εταιρείας- ψηφιακό πίνακα οργάνων.

«Υποστήριξη! Όχι Τιμωρία»: Εκστρατεία κατά του κοινωνικού αποκλεισμού των τοξικομανών

«Υποστήριξη! Όχι Τιμωρία»: Εκστρατεία κατά του κοινωνικού αποκλεισμού των τοξικομανών

Κάθε χρόνο στις 26 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τα Ναρκωτικά, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν σε εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο σε πάνω από 150 πόλεις σε 80 χώρες ως μέρος της παγκόσμιας εκστρατείας με τίτλο “Support. Don’t Punish” («Υποστήριξη. Όχι Τιμωρία»). Στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών γύρω από τις επιβλαβείς επιπτώσεις που έχει ως αποτέλεσμα η ποινικοποίηση των ανθρώπων που κάνουν χρήση ψυχοδραστικών ουσιών.

Υγεία / MarketNews - Πριν 9 ώρες κ 44 λεπτά

Regorafenib: Θετική γνωμοδότηση ως δεύτερης γραμμής συστηματική θεραπεία του καρκίνου του ήπατος

Θετική γνωμοδότηση για τη χρήση του regorafenib για τη δεύτερης γραμμής θεραπεία σε ενήλικες με ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα (ΗΚΚ) οι οποίοι έχουν προηγουμένως υποβληθεί σε θεραπεία με sorafenib έδωσε η Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Bayer.

Υγεία / MarketNews - Πριν 11 ώρες κ 18 λεπτά

Διαβήτης: Πόσο ασφαλής είναι η ορμονική αντισύλληψη;

Κανέναν επιπλέον καρδιαγγειακό ή οποιονδήποτε άλλο κίνδυνο δεν διαφαίνεται, από τις υπάρχουσες κυρίως επιδημιολογικές μελέτες, να διατρέχουν οι γυναίκες με σακχαρώδη διαβήτη που λαμβάνουν ορμονική αντισύλληψη. Ωστόσο, πολλοί γιατροί δεν προσφέρουν στις διαβητικές γυναίκες την επιλογή της ορμονικής αντισύλληψης, λόγω ανησυχιών ότι αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο επεισοδίων που σχετίζονται με την καρδιά, συλλογικά γνωστών ως θρομβοεμβολικά.