Σόιμπλε: Δεν στηρίζουμε νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σόιμπλε: Δεν στηρίζουμε νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ

Η Γερμανία δεν πρόκειται να αποδεχτεί νέο πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα εάν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αρνηθεί να συμμετάσχει στο τρέχον πρόγραμμα, διαμήνυσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ουσιαστικά θέτοντας τέλος στις ορέξεις της Αθήνας για «έξοδο» του ΔΝΤ από τη χώρα μας.

Bloomberg -

ΠΑΜΑΚ: Με 14 μονάδες μπροστά η ΝΔ
ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΜΑΚ: Με 14 μονάδες μπροστά η ΝΔ

Χαμηλότερες από ποτέ, επί διακυβέρνσης ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι προσδοκίες των τριών από τους τέσσερις πολίτες για «ευτυχές νέο έτος» σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Ιανουαρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΣΚΑΪ -

Παράταση ισχύος των ηλεκτρονικών συνταγών ζητούν οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης
ΕΛΛΑΔΑ

Παράταση ισχύος των ηλεκτρονικών συνταγών ζητούν οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης

Την παράταση ισχύος των ηλεκτρονικών συνταγών φαρμάκων ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Σ. Μπερσίμη, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο του Συλλόγου, η παράταση είναι άκρως αναγκαία για τους επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους ασφαλισμένους.

MarketNews -

NEWS ALERTS

ΗΠΑ: Στο +11,3% ο ρυθμός έναρξης κατοικιών το Δεκέμβριο (εκτ: +10,1%)

ΗΠΑ: Στις 23,6 μονάδες ο δείκτης Philadelphia Fed Ιανουαρίου

ΗΠΑ: Στις 234.000 υποχώρησαν τα επιδόματα ανεργίας (εκτ: 250.000)

Αμετάβλητα τα επιτόκια από την ΕΚΤ

Αύξηση 3,4% στις τιμές κατοικιών στην Ευρωζώνη

Αυστραλία: Σε υψηλό εξαμήνου η ανεργία το Δεκέμβριο

Συνεχή ρεκόρ πωλήσεων για το BMW Group

Συνεχή ρεκόρ πωλήσεων για το BMW Group

Τον εντυπωσιακό αριθμό των 2.367.603 οχημάτων σε όλο τον κόσμο κατέγραψαν οι πωλήσεις οχημάτων του BMW Group, δηλαδή BMW, MINI και BMW Motorrad, το 2016! Σημειώθηκε έτσι άνοδος της τάξης του 5,3%, γεγονός που γίνεται ακόμα σημαντικότερο αν συνυπολογίσουμε ότι είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που κλείνει με αύξηση.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 17 Ιαν

Η Suzuki στη Σελήνη

Η Suzuki ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με την εξερευνητική Team HAKUTO, τη μόνη ιαπωνική ομάδα που διαγωνίζεται για το αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων Google Lunar XPRIZE.

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 14 Δεκ

Η VW παρουσίασε το εταιρικό πλάνο του μέλλοντος!

Το εταιρικό πλάνο στρατηγικής TRANSFORM 2025+ σύμφωνα με το οποίο θα πορευτεί την επόμενα χρόνια παρουσίασε η Volkswagen και έχει πάντα ενδιαφέρον να βλέπεις με ποιό τρόπο θεωρεί ότι θα εξελιχθεί η αυτοκίνηση ένας από τους κολοσσούς της βιομηχανίας.

Μύθοι και αλήθειες για την ψωρίαση

Μύθοι και αλήθειες για την ψωρίαση

Η διάδοση ανακριβειών και η δημοφιλία αμφιλεγόμενων θεραπευτικών μεθόδων είναι κάποια από τα κύρια αποτελέσματα που έχει η άγνοια γύρω από μία πολύ συχνή, αλλά ταυτόχρονα παρεξηγημένη, πάθηση, εκείνης της ψωρίασης.

Automoto / MarketNews - Πέμπτη, 19 Ιαν

ΥΓΕΙΑ: Ιατρικό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ανδρέας Βγενόπουλος»

Το νέο μετεκπαιδευτικό τετράμηνο πρόγραμμα στις παθολογικές ή χειρουργικές ειδικότητες προκήρυξε το ΥΓΕΙΑ. Πρόκειται για τη συνέχιση ενός προγράμματος που χρηματοδοτείται από την Επιστημονική Ένωση Ιατρών ΥΓΕΙΑ και το οποίο απευθύνεται σε νέους ιατρούς που πρόκειται να ειδικευτούν στις ειδικότητες της Παθολογίας και της Χειρουργικής και σκοπεύουν να εργαστούν ως νοσοκομειακοί ιατροί.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 17 Ιαν

Επίτιμος Εταίρος της ΕΦΕ ανακηρύχθηκε ο Δ. Φιλιώτης

Σε Επίτιμο Εταίρο της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας ανακηρύχθηκε ο Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Φαρμασέρβ – Λίλλυ, κ. Διονύσιος Φιλιώτης, κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΦΕ.

Automoto / MarketNews - Δευτέρα, 16 Ιαν

«Κατappολεμώ το Διαβήτη!»: Πρωτοποριακό application για τα άτομα με Διαβήτη

Έναν καθημερινό σύμβουλο για τη διαχείριση της νόσου τους έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα άτομα με διαβήτη. Πρόκειται για το πρωτοποριακό application "Κατappολεμώ το Διαβήτη!", το οπoίο δημιουργήθηκε από την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία με την υποστήριξη της ELPEN και το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο μέσω smarthphones ή tablets.