ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Citi: Δεν θα κλείσει εύκολα η β΄αξιολόγηση

Ένας χρόνος χρειάστηκε από την έναρξη της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, για να εγκρίνει σήμερα τελικά ο ESM το σύνολο της δόσης των €2,8 δισ., αυτό σημειώνει η Citigroup σε σημερινό της note προς τους πελάτες της.

MarketNews -

ΕΥΡΩΠΗ

Σκωτία: Επαναφέρει το θέμα της ανεξαρτητοποίησης από το Ηνωμένο Βασίλειο

Η Σκωτία επαναφέρει το θέμα της ανεξαρτητοποίησης από το Ηνωμένο Βασίλειο μέσω νέου δημοψήφισματος και με αφορμή το Brexit. Διχασμένη φαίνεται πάντως η κοινή γνώμη, με την πλειονότητα προς το παρόν να μην συμφωνεί.

Deutsche Welle -

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

NEWS ALERTS

ΗΠΑ: Αύξηση 5,1% στις τιμές κατοικιών τον Αύγουστο - Case-Shiller

Γαλλία: Απροσδόκητη πτώση της βιομηχανικής παραγωγής τον Οκτώβριο

Το ακατάσχετο μειώνεται... κοντά στα €700 από €1250 που είναι σήμερα

Ευρωζώνη: Σε υψηλό 10 μηνών ο σύνθετος ΡΜΙ Οκτωβρίου

ΗΠΑ: Κατά 0,2% αυξήθηκε ο δείκτης leading indicators τον Σεπτέμβριο

ΗΠΑ: Αύξηση 3,2% στις μεταπωλήσεις κατοικιών τον Σεπτέμβριο

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Infinite Racing

«Χρυσή» αναδείχτηκε η ελληνική ομάδα Infinite Racing στο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας “Formula 1 in Schools” στο Όστιν του Τέξας.

Automoto / MarketNews - Παρασκευή, 21 Οκτ

Έκθεση Αυτοκίνηση 2016

Έφτασε η ώρα για την έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας Αυτοκίνηση Fisikon 2016 που φιλοξενείται από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, εκεί που βρισκόταν το πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 12 Οκτ

Porsche Panamera E-Hybrid

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η Porsche επεφύλασσε μια σπουδαία πρεμιέρα, αυτή της υβριδικής ναυαρχίδας της γκάμας της, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την Panamera 4 E-Hybrid.

Automoto / MarketNews - Παρασκευή, 7 Οκτ

Η Suzuki στο Παρίσι

Την Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, εκεί που χτυπά η καρδιά της ευρωπαϊκής και όχι μόνο αυτοκίνησης, επέλεξε η Suzuki για να πραγματοποιήσει τρεις πολύ σημαντικές ανακοινώσεις.

Automoto / MarketNews - Πριν 7 ώρες κ 6 λεπτά

Novartis AG: Αυξημένα κατά 7% τα καθαρά κέρδη του γ΄3μηνου

Η Novartis AG ανακοίνωσε πως τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στο γ΄ τρίμηνο χάρη στα έσοδα από την κοινοπραξία στον κλάδο της καταναλωτικής υγείας με την GlaxoSmithKLine PLC, που την βοήθησαν να αντισταθμίσει την μείωση των εσόδων και τις υψηλές επενδύσεις στη νέα μονάδα φροντίδας ματιού και καρδιακής ανεπάρκειας.