ΚΟΣΜΟΣ

Νέα εποχή για Τουρκία - Ρωσία

Πριν από ένα χρόνο οι ρωσοτουρκικές σχέσεις βρίσκονταν στο ναδίρ εξαιτίας της κατάρριψης ρωσικού αεροσκάφους. Τώρα επιχειρείται μια νέα αρχή κυρίως λόγω οικονομικών συμφερόντων.

Deutsche Welle -

NEWS ALERTS

ΗΠΑ: Αύξηση 2,7% στις εργοστασιακές παραγγελίες τον Οκτώβριο

ΗΠΑ: Αυξήθηκε 17,8% το εμπορικό έλλειμμα τον Οκτώβριο

Ευρωζώνη: Στο 0,3% η ανάπτυξη στο γ΄ τρίμηνο

ΗΠΑ: Στις 57,2 μονάδες ο δείκτης PMI Υπηρεσιών του ISM

ΗΠΑ: Μικρή υποχώρηση του δείκτη PMI για τον κλάδο των υπηρεσιών

Ευρωζώνη: Στις 53,9 μονάδες ο σύνθετος ΡΜΙ (εκτ: 54,1)

Πρωτιά για τα επαγγελματικά Ford

Η Ford διατήρησε την πρωτιά στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα, κατά τους πρώτους δέκα μήνες του 2016.

Automoto / MarketNews - Πέμπτη, 1 Δεκ

«Πατάει» Ευρώπη το Honda Clarity Fuel Cell

Η Honda ισχυρίζεται ότι το Clarity Fuel Cell είναι το πιο προηγμένο όχημα μηδενικών ρύπων στη γκάμα της, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αμφισβητήσουμε. Τα πρώτα από αυτά μάλιστα, έξι για την ακρίβεια, κάνουν… απόβαση στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα, για να δοκιμαστούν από πελάτες της εταιρείας σε Λονδίνο και Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο του project Hydrogen for Innovative Vehicles (HyFIVE).

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 23 Νοε

Οδηγούμε Suzuki Vitara S 1.4 Turbo

Στα χέρια μας έπεσε για ολιγοήμερη δοκιμή η νέα έκδοση S του Suzuki Vitara την οποία θα μας επιτραπεί έστω και αυθαίρετα να χαρακτηρίσουμε «κορυφαία». Αυθαίρετα μεν, αλλά καθόλου τυχαία, αφού είναι σχετικά εύκολο να χαρακτηρίσεις το Vitara S με τον 1.400αρη υπερτροφοδοτούμενο Boosterjet κινητήρα, την καλύτερη μορφή Vitara που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης παραμένει στη θέση του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, έπειτα από απόφαση που έλαβαν τα μέλη του νέου ΔΣ που ανέδειξαν οι εκλογές της 27ης Νοεμβρίου.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 6 Δεκ

«Ξανακερδίστε όραση παρόμοια με αυτή που είχατε σαν παιδιά»: Νέα εκστρατεία της Alcon

Εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τη διαθέσιμη προηγμένη τεχνολογία για την αντιμετώπιση του καταρράκτη ξεκινά με πρωτοβουλία της Alcon, παγκόσμιου ηγέτη στη φροντίδα των ματιών.

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 30 Νοε

Κορρές: Αυξημένα κατά 14% τα καθαρά κέρδη του 9μηνου

Θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης κατέγραψαν τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου ΚΟΡΡΕΣ το εννεάμηνο του 2016, παρουσιάζοντας αύξηση στις πωλήσεις, στην καθαρή κερδοφορία και στις λειτουργικές ταμειακές ροές.

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 30 Νοε

“Τι σου δίνει χαρά”: Καμπάνια για την διαπυητική ιδρωταδενίτιδα από την AbbVie

Εκστρατεία ενημέρωσης γύρω από την διαπυητική ιδρωταδενίτιδα πραγματοποιεί η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie, σε μία προσπάθεια να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πασχόντων, οι οποίοι σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό παραμένουν αδιάγνωστοι.