BMO: Η εποχή Trump θα φέρει και νέα κέρδη για τις τράπεζες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

BMO: Η εποχή Trump θα φέρει και νέα κέρδη για τις τράπεζες

Μπορεί να υπάρξει και νέα άνοδος για τις τράπεζες, στην εποχή του Trump; Αυτό είναι που αναρωτιέται η BMO. η χρηματιστηριακή άνοδος που ακολούθησε τις εκλογές, έχει επαναφέρει το θέμα των αποτιμήσεων. Έχουν αποτιμήσει πλήρως οι αγορές μια καλή συνεργασία όλης της κυβέρνησης Trump;

MoneyReport.gr -

Τερέζα Μέι: Ο νέος ρόλος της Βρετανίας στον κόσμο
ΕΥΡΩΠΗ

Τερέζα Μέι: Ο νέος ρόλος της Βρετανίας στον κόσμο

Η Βρετανία αντιμετωπίζει μία περίοδο σημαντικών αλλαγών μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ενωση και θα χρειασθεί να διαμορφώσει έναν νέο ρόλο στον κόσμο, διαπίστωσε από το βήμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

MarketNews -

Παράταση ισχύος των ηλεκτρονικών συνταγών ζητούν οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης
ΕΛΛΑΔΑ

Παράταση ισχύος των ηλεκτρονικών συνταγών ζητούν οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης

Την παράταση ισχύος των ηλεκτρονικών συνταγών φαρμάκων ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Σ. Μπερσίμη, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο του Συλλόγου, η παράταση είναι άκρως αναγκαία για τους επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους ασφαλισμένους.

MarketNews -

NEWS ALERTS

Αύξηση 3,4% στις τιμές κατοικιών στην Ευρωζώνη

Αυστραλία: Σε υψηλό εξαμήνου η ανεργία το Δεκέμβριο

ΗΠΑ: Αύξηση 0,8% της βιομηχανικής παραγωγής το Δεκέμβριο

ΗΠΑ: Αυξήθηκαν 2,1% οι τιμές καταναλωτή το Δεκέμβριο

Σε υψηλό 3,5 ετών ο πληθωρισμός στη Γερμανία

Κίνα: Επιβραδύνθηκε η άνοδος των τιμών κατοικιών το Δεκέμβριο

Συνεχή ρεκόρ πωλήσεων για το BMW Group

Συνεχή ρεκόρ πωλήσεων για το BMW Group

Τον εντυπωσιακό αριθμό των 2.367.603 οχημάτων σε όλο τον κόσμο κατέγραψαν οι πωλήσεις οχημάτων του BMW Group, δηλαδή BMW, MINI και BMW Motorrad, το 2016! Σημειώθηκε έτσι άνοδος της τάξης του 5,3%, γεγονός που γίνεται ακόμα σημαντικότερο αν συνυπολογίσουμε ότι είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που κλείνει με αύξηση.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 17 Ιαν

Η Suzuki στη Σελήνη

Η Suzuki ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με την εξερευνητική Team HAKUTO, τη μόνη ιαπωνική ομάδα που διαγωνίζεται για το αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων Google Lunar XPRIZE.

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 14 Δεκ

Η VW παρουσίασε το εταιρικό πλάνο του μέλλοντος!

Το εταιρικό πλάνο στρατηγικής TRANSFORM 2025+ σύμφωνα με το οποίο θα πορευτεί την επόμενα χρόνια παρουσίασε η Volkswagen και έχει πάντα ενδιαφέρον να βλέπεις με ποιό τρόπο θεωρεί ότι θα εξελιχθεί η αυτοκίνηση ένας από τους κολοσσούς της βιομηχανίας.

ΥΓΕΙΑ: Ιατρικό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ανδρέας Βγενόπουλος»

ΥΓΕΙΑ: Ιατρικό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ανδρέας Βγενόπουλος»

Το νέο μετεκπαιδευτικό τετράμηνο πρόγραμμα στις παθολογικές ή χειρουργικές ειδικότητες προκήρυξε το ΥΓΕΙΑ. Πρόκειται για τη συνέχιση ενός προγράμματος που χρηματοδοτείται από την Επιστημονική Ένωση Ιατρών ΥΓΕΙΑ και το οποίο απευθύνεται σε νέους ιατρούς που πρόκειται να ειδικευτούν στις ειδικότητες της Παθολογίας και της Χειρουργικής και σκοπεύουν να εργαστούν ως νοσοκομειακοί ιατροί.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 17 Ιαν

Επίτιμος Εταίρος της ΕΦΕ ανακηρύχθηκε ο Δ. Φιλιώτης

Σε Επίτιμο Εταίρο της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας ανακηρύχθηκε ο Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Φαρμασέρβ – Λίλλυ, κ. Διονύσιος Φιλιώτης, κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΦΕ.

Automoto / MarketNews - Δευτέρα, 16 Ιαν

«Κατappολεμώ το Διαβήτη!»: Πρωτοποριακό application για τα άτομα με Διαβήτη

Έναν καθημερινό σύμβουλο για τη διαχείριση της νόσου τους έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα άτομα με διαβήτη. Πρόκειται για το πρωτοποριακό application "Κατappολεμώ το Διαβήτη!", το οπoίο δημιουργήθηκε από την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία με την υποστήριξη της ELPEN και το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο μέσω smarthphones ή tablets.

Automoto / MarketNews - Δευτέρα, 16 Ιαν

Θετική γνωμοδότηση από την CHMP για την κανακινουμάμπη της Νovartis

Την έγκριση της κανακινουμάμπης στην Ευρώπη για την αντιμετώπιση τριών σπάνιων και διακριτών Συνδρόμων Περιοδικού Πυρετού συνέστησε η Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP), όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Νovartis. Εάν λάβει έγκριση, η κανακινουμάμπη θα είναι η πρώτη και η μόνη εγκεκριμένη βιολογική θεραπεία στην Ευρώπη για το σχετιζόμενο με τον υποδοχέα του παράγοντα νέκρωσης των όγκων περιοδικό σύνδρομο (TRAPS), το σύνδρομο υπερέκκρισης IgD με περιοδικό πυρετό (HIDS)/την ανεπάρκεια της μεβαλονικής κινάσης (MKD) και τον οικογενή μεσογειακό πυρετό (FMF).