Αλλάζει η νομισματική πολιτική λόγω Trump;
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλάζει η νομισματική πολιτική λόγω Trump;

Από τότε που ξέσπασε η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση, το 2008, οι κεντρικές τράπεζες ανά τον κόσμο βρίσκονται σε μόνιμο συναγερμό. Διατηρούν τα επιτόκια σε εξαιρετικά επίπεδα και πλημμυρίζουν με ρευστότητα τις αγορές, προκειμένου να τονώσουν τον πληθωρισμό και να δημιουργήσουν ευνοϊκές προϋποθέσεις για ταχύτερη οικονομική ανάπτυξη.

Deutsche Welle -

Φερχόφστατ: Tο Brexit δίνει την ευκαιρία στην Ευρώπη να έρθει πιο κοντά
ΕΥΡΩΠΗ

Φερχόφστατ: Tο Brexit δίνει την ευκαιρία στην Ευρώπη να έρθει πιο κοντά

H απόφαση της Βρετανίας να έρθει σε ρήξη με την Ευρώπη ήταν μια ευκαιρία για την Ε.Ε. να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και να αποτρέψει μια περαιτέρω κατάρρευση των σχέσεων μεταξύ των κρατών-μελών δήλωσε ο ευρωβουλευτής Γκι Φερχόφστατ, υπεύθυνος του Eυρωκοινοβουλίου για τη διαπραγμάτευση αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.

MarketNews -

Στην Εισαγγελία η δικογραφία για το επεισόδιο με τη Χ.Α. στο Πέραμα
ΕΛΛΑΔΑ

Στην Εισαγγελία η δικογραφία για το επεισόδιο με τη Χ.Α. στο Πέραμα

Στην Εισαγγελία Πειραιά διαβιβάστηκε η δικογραφία για τα επεισόδια που προκλήθηκαν σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα, όταν ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής αντιπαρατέθηκε με γονείς και δασκάλους, με αφορμή την απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα που ζουν στο Σχιστό.

MarketNews -

NEWS ALERTS

Κίνα: Κατά 4,5% αυξήθηκαν τα δημόσια έσοδα

Βρετανία: Σημαντική επιβράδυνση των πωλήσεων λιανικής

Γερμανία: Την μεγαλύτερη αύξηση της τετραετίας σημείωσαν οι τιμές παραγωγού

Κίνα: Επιβραδύνθηκε ελαφρώς η αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής

ΗΠΑ: Στο +11,3% ο ρυθμός έναρξης κατοικιών το Δεκέμβριο (εκτ: +10,1%)

ΗΠΑ: Στις 23,6 μονάδες ο δείκτης Philadelphia Fed Ιανουαρίου

Στο Τόκιο η πρώτη του Civic Type R Prototype

Στο Τόκιο η πρώτη του Civic Type R Prototype

Το νέο Civic Type R Prototype πραγματοποιεί την πρώτη του παρουσίαση στην Ασία, που αλλού, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2017. Το Prototype δίνει μία πρώτη γεύση από τα στιλιστικά στοιχεία της επόμενης γενιάς Civic Type R, που θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στη χρονιά.

Automoto / MarketNews - Πέμπτη, 19 Ιαν

Συνεχή ρεκόρ πωλήσεων για το BMW Group

Τον εντυπωσιακό αριθμό των 2.367.603 οχημάτων σε όλο τον κόσμο κατέγραψαν οι πωλήσεις οχημάτων του BMW Group, δηλαδή BMW, MINI και BMW Motorrad, το 2016! Σημειώθηκε έτσι άνοδος της τάξης του 5,3%, γεγονός που γίνεται ακόμα σημαντικότερο αν συνυπολογίσουμε ότι είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που κλείνει με αύξηση.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 17 Ιαν

Η Suzuki στη Σελήνη

Η Suzuki ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με την εξερευνητική Team HAKUTO, τη μόνη ιαπωνική ομάδα που διαγωνίζεται για το αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων Google Lunar XPRIZE.

Automoto / MarketNews - Πέμπτη, 19 Ιαν

Μύθοι και αλήθειες για την ψωρίαση

Η διάδοση ανακριβειών και η δημοφιλία αμφιλεγόμενων θεραπευτικών μεθόδων είναι κάποια από τα κύρια αποτελέσματα που έχει η άγνοια γύρω από μία πολύ συχνή, αλλά ταυτόχρονα παρεξηγημένη, πάθηση, εκείνης της ψωρίασης.

Automoto / MarketNews - Πέμπτη, 19 Ιαν

ΥΓΕΙΑ: Ιατρικό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ανδρέας Βγενόπουλος»

Το νέο μετεκπαιδευτικό τετράμηνο πρόγραμμα στις παθολογικές ή χειρουργικές ειδικότητες προκήρυξε το ΥΓΕΙΑ. Πρόκειται για τη συνέχιση ενός προγράμματος που χρηματοδοτείται από την Επιστημονική Ένωση Ιατρών ΥΓΕΙΑ και το οποίο απευθύνεται σε νέους ιατρούς που πρόκειται να ειδικευτούν στις ειδικότητες της Παθολογίας και της Χειρουργικής και σκοπεύουν να εργαστούν ως νοσοκομειακοί ιατροί.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 17 Ιαν

Επίτιμος Εταίρος της ΕΦΕ ανακηρύχθηκε ο Δ. Φιλιώτης

Σε Επίτιμο Εταίρο της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας ανακηρύχθηκε ο Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Φαρμασέρβ – Λίλλυ, κ. Διονύσιος Φιλιώτης, κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΦΕ.