ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κατά €3 δισ. αύξησαν τα χρέη του ελληνικού δημοσίου οι θεσμοί

Σύμφωνα με την έκθεση των θεσμών για την την υποδόση των 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ, που εγκρίθηκε σήμερα Τρίτη από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, τα χρέη του ελληνικού δημοσίου αυξήθηκαν κατά €3 δισ.

MarketNews -

ΕΥΡΩΠΗ

Την άρση της ασυλίας του Ζαν-Μαρί Λε Πεν αποφάσισε το ΕΚ

Την άρση της ασυλίας του πρώην αρχηγού της γαλλικής ακροδεξιάς Ζαν-Μαρί Λε Πεν αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ικανοποιώντας αίτημα των γαλλικών εισαγγελικών Αρχών που θέλουν να τον οδηγήσουν σε δίκη με την κατηγορία της υποκίνησης ρατσιστικού μίσους.

MarketNews -

NEWS ALERTS

ΗΠΑ: Αύξηση 5,1% στις τιμές κατοικιών τον Αύγουστο - Case-Shiller

Γαλλία: Απροσδόκητη πτώση της βιομηχανικής παραγωγής τον Οκτώβριο

Το ακατάσχετο μειώνεται... κοντά στα €700 από €1250 που είναι σήμερα

Ευρωζώνη: Σε υψηλό 10 μηνών ο σύνθετος ΡΜΙ Οκτωβρίου

ΗΠΑ: Κατά 0,2% αυξήθηκε ο δείκτης leading indicators τον Σεπτέμβριο

ΗΠΑ: Αύξηση 3,2% στις μεταπωλήσεις κατοικιών τον Σεπτέμβριο

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Infinite Racing

«Χρυσή» αναδείχτηκε η ελληνική ομάδα Infinite Racing στο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας “Formula 1 in Schools” στο Όστιν του Τέξας.

Automoto / MarketNews - Παρασκευή, 21 Οκτ

Έκθεση Αυτοκίνηση 2016

Έφτασε η ώρα για την έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας Αυτοκίνηση Fisikon 2016 που φιλοξενείται από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, εκεί που βρισκόταν το πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 12 Οκτ

Porsche Panamera E-Hybrid

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η Porsche επεφύλασσε μια σπουδαία πρεμιέρα, αυτή της υβριδικής ναυαρχίδας της γκάμας της, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την Panamera 4 E-Hybrid.

Automoto / MarketNews - Παρασκευή, 7 Οκτ

Η Suzuki στο Παρίσι

Την Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, εκεί που χτυπά η καρδιά της ευρωπαϊκής και όχι μόνο αυτοκίνησης, επέλεξε η Suzuki για να πραγματοποιήσει τρεις πολύ σημαντικές ανακοινώσεις.

Automoto / MarketNews - Πριν 12 ώρες κ 27 λεπτά

Novartis AG: Αυξημένα κατά 7% τα καθαρά κέρδη του γ΄3μηνου

Η Novartis AG ανακοίνωσε πως τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στο γ΄ τρίμηνο χάρη στα έσοδα από την κοινοπραξία στον κλάδο της καταναλωτικής υγείας με την GlaxoSmithKLine PLC, που την βοήθησαν να αντισταθμίσει την μείωση των εσόδων και τις υψηλές επενδύσεις στη νέα μονάδα φροντίδας ματιού και καρδιακής ανεπάρκειας.