ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τζέρι Ράις: Νέα μέτρα αν δεν μειωθεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%

Παραμένει το χάσμα ανάμεσα στους ευρωπαίους εταίρους και το ΔΝΤ στα κρίσιμα μέτωπα του πρωτογενούς πλεονάσματος και της ελάφρυνσης του χρέους, χωρίς να μπορεί μάλιστα να αποκλειστεί ο κίνδυνος νέων δημοσιονομικών μέτρων.

MarketNews -

ΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας: Παροχές σε χαμηλοσυνταξιούχους - αναστολή αύξησης ΦΠΑ σε νησιά

Η χώρα βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες προκλήσεις, με την Ελλάδα να σηκώνει το μεγάλο βάρος του προσφυγικού, αλλά και της οικονομικής κρίσης, κάτι που έφτασε η ώρα να το αναγνωρίσει εμπράκτως και η Ευρώπη, σημείωσε ο πρωθυπουργός.

MarketNews -

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα 48ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΝΟ

Για άλλες δύο ημέρες θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία, καθώς πριν από λίγη ώρα, κατά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής της επιτροπής της, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε τη συνέχιση της απεργιακής της κινητοποίησης, με νέα 48ωρη απεργία που θα ξεκινά αύριο, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 06.00 και θα λήγει την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου το πρωί στις 06.00.

MarketNews -

NEWS ALERTS

ΗΠΑ: Στις 258.000 τα επιδόματα ανεργίας

ΗΠΑ: Αύξηση 2,7% στις εργοστασιακές παραγγελίες τον Οκτώβριο

ΗΠΑ: Αυξήθηκε 17,8% το εμπορικό έλλειμμα τον Οκτώβριο

Ευρωζώνη: Στο 0,3% η ανάπτυξη στο γ΄ τρίμηνο

ΗΠΑ: Στις 57,2 μονάδες ο δείκτης PMI Υπηρεσιών του ISM

ΗΠΑ: Μικρή υποχώρηση του δείκτη PMI για τον κλάδο των υπηρεσιών

Πρωτιά για τα επαγγελματικά Ford

Η Ford διατήρησε την πρωτιά στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα, κατά τους πρώτους δέκα μήνες του 2016.

Automoto / MarketNews - Πέμπτη, 1 Δεκ

«Πατάει» Ευρώπη το Honda Clarity Fuel Cell

Η Honda ισχυρίζεται ότι το Clarity Fuel Cell είναι το πιο προηγμένο όχημα μηδενικών ρύπων στη γκάμα της, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αμφισβητήσουμε. Τα πρώτα από αυτά μάλιστα, έξι για την ακρίβεια, κάνουν… απόβαση στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα, για να δοκιμαστούν από πελάτες της εταιρείας σε Λονδίνο και Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο του project Hydrogen for Innovative Vehicles (HyFIVE).

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 23 Νοε

Οδηγούμε Suzuki Vitara S 1.4 Turbo

Στα χέρια μας έπεσε για ολιγοήμερη δοκιμή η νέα έκδοση S του Suzuki Vitara την οποία θα μας επιτραπεί έστω και αυθαίρετα να χαρακτηρίσουμε «κορυφαία». Αυθαίρετα μεν, αλλά καθόλου τυχαία, αφού είναι σχετικά εύκολο να χαρακτηρίσεις το Vitara S με τον 1.400αρη υπερτροφοδοτούμενο Boosterjet κινητήρα, την καλύτερη μορφή Vitara που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Το νέο ΔΣ του ΥΓΕΙΑ

Στην εκλογή νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιό του προκειμένου να πληρωθεί κενή θέση, αλλά και προς αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών του προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, το ΥΓΕΙΑ, κατά τη διάρκεια σχετικής συνεδρίασης.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 6 Δεκ

«Ξανακερδίστε όραση παρόμοια με αυτή που είχατε σαν παιδιά»: Νέα εκστρατεία της Alcon

Εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τη διαθέσιμη προηγμένη τεχνολογία για την αντιμετώπιση του καταρράκτη ξεκινά με πρωτοβουλία της Alcon, παγκόσμιου ηγέτη στη φροντίδα των ματιών.