Πιο αυστηρός ο έλεγχος για την εφαρμογή των POS
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιο αυστηρός ο έλεγχος για την εφαρμογή των POS

Πιο αυστηρός θα είναι ο έλεγχος για την υποχρεωτική εφαρμογή των ΡΟS για όλα τα επαγγέλματα των οποίων η σχετική προθεσμία προμήθειας και λειτουργίας των μηχανημάτων για τις συναλλαγές των φορολογούμενων με κάρτες έληξε στο τέλους του Ιουλίου.

MarketNews -

Ο Μακρόν θα ζητήσει να γίνουν μεταρρυθμίσεις στην ευρωζώνη
ΕΥΡΩΠΗ

Ο Μακρόν θα ζητήσει να γίνουν μεταρρυθμίσεις στην ευρωζώνη

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα επιχειρήσει να στείλει από την Αθήνα μήνυμα για την ανάγκη ενίσχυσης της νομισματικής ένωσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με Γάλλους αξιωματούχους, τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

MarketNews -

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΕΣ

NEWS ALERTS

ΗΠΑ: Στις 14 μονάδες τον Αύγουστο ο μεταποιητικός δείκτης Richmond Fed

ΗΠΑ: Στις -0,01 μονάδες ο δείκτης Chicago Fed

Ανάπτυξη 3,7% στο β΄ τρίμηνο για την οικονομία της Ταϊλάνδης

Αγωνιστικό κρεσέντο για το πρωτοποριακό Opel Ampera-e

Αγωνιστικό κρεσέντο για το πρωτοποριακό Opel Ampera-e

Το Opel Ampera-e βρίσκεται σε αγωνιστική… έξαρση. Το επαναστατικό, ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Opel, αφού συμμετείχε με επιτυχία στο i-Mobility Rallye της νότιας Γερμανίας την Άνοιξη, έδωσε το παρόν και στο 8ο North European E-Mobile Rally, έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες του είδους του στη Βόρεια Ευρώπη.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 8 Αυγ '17

Καλύτερος νέος κινητήρας 2017 αυτός του Honda NSX

Το βενζινοηλεκτρικό, υβριδικό σύστημα κίνησης V6 3,5 λίτρων της Honda απέσπασε τον τίτλο του «Καλύτερου Νέου Κινητήρα» στο θεσμό International Engine of the Year 2017. Τα βραβεία απένειμε το περιοδικό Engine Technology International, φέτος για 19η χρονιά, ενώ τα αποτελέσματα έκρινε μία ομάδα ειδικών από όλο τον κόσμο.

Μικρόβια και μύκητες το καλοκαίρι... έξι χρήσιμες συμβουλές που θα σας… ανακουφίσουν!

Μικρόβια και μύκητες το καλοκαίρι... έξι χρήσιμες συμβουλές που θα σας… ανακουφίσουν!

Οι μύκητες και τα μικρόβια ζουν σε ζεστές και υγρές επιφάνειες ενώ στην ίδιες μπορούν και να πολλαπλασιαστούν προκαλώντας στον άνθρωπο λοιμώξεις που εμφανίζονται με τσούξιμο, υγρά, φαγούρα ή και πόνο στα γεννητικά όργανα και την ουρήθρα αλλά και με δυσοσμία και αλλαγή στο χρώμα δέρματος-νυχιών στα πόδια…

Υγεία / MarketNews - Πέμπτη, 17 Αυγ '17

Τι πρέπει να κάνουμε αν μας τσιμπήσει τσούχτρα

Και ξαφνικά, εκεί που κολυμπούσατε αμέριμνοι στα γαλαζοπράσινα νερά, εκεί που απολαμβάνατε τις διακοπές σας στη θάλασσα, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, ένας αφόρητος πόνος, ένα κάψιμο, σαν πυρωμένο σίδερο, στο πόδι, ή στο χέρι, ή στην κοιλιά, σας επανέφερε στην πραγματικότητα. Τσούχτρα. Και τώρα τι κάνουμε;