ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Χουλιαράκης: Μέτρα €4,5 δισ. από το 2019 ζητά το ΔΝΤ για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα

Η υπεραπόδοση των εσόδων το 2016 θα ξεπεράσει το €1 δισ. Την εκτίμηση αυτή έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης μιλώντας στην Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2017.

MarketNews -

ΕΛΛΑΔΑ

Ανέστειλε την απεργία η ΠΝΟ

Την αναστολή της απεργίας της ΠΝΟ (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία) ανακοίνωσε επισήμως μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Χαλάς την επομένη των επεισοδίων ναυτεργατών – αγροτών στο λιμάνι του Ηρακλείου. Την απόφαση έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, που συνεδρίασε το πρωί του Σαββάτου, και μετά από αυτή, τα δρομολόγια των πλοίων αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά.

ΣΚΑΪ -

NEWS ALERTS

ΗΠΑ: Πτώση 0,4% στα αποθέματα χονδρικής τον Οκτώβριο

ΗΠΑ: Καλύτερος των εκτιμήσεων ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης

ΗΠΑ: Στις 258.000 τα επιδόματα ανεργίας

ΗΠΑ: Αύξηση 2,7% στις εργοστασιακές παραγγελίες τον Οκτώβριο

ΗΠΑ: Αυξήθηκε 17,8% το εμπορικό έλλειμμα τον Οκτώβριο

Ευρωζώνη: Στο 0,3% η ανάπτυξη στο γ΄ τρίμηνο

Πρωτιά για τα επαγγελματικά Ford

Η Ford διατήρησε την πρωτιά στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα, κατά τους πρώτους δέκα μήνες του 2016.

Automoto / MarketNews - Πέμπτη, 1 Δεκ

«Πατάει» Ευρώπη το Honda Clarity Fuel Cell

Η Honda ισχυρίζεται ότι το Clarity Fuel Cell είναι το πιο προηγμένο όχημα μηδενικών ρύπων στη γκάμα της, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αμφισβητήσουμε. Τα πρώτα από αυτά μάλιστα, έξι για την ακρίβεια, κάνουν… απόβαση στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα, για να δοκιμαστούν από πελάτες της εταιρείας σε Λονδίνο και Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο του project Hydrogen for Innovative Vehicles (HyFIVE).

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 23 Νοε

Οδηγούμε Suzuki Vitara S 1.4 Turbo

Στα χέρια μας έπεσε για ολιγοήμερη δοκιμή η νέα έκδοση S του Suzuki Vitara την οποία θα μας επιτραπεί έστω και αυθαίρετα να χαρακτηρίσουμε «κορυφαία». Αυθαίρετα μεν, αλλά καθόλου τυχαία, αφού είναι σχετικά εύκολο να χαρακτηρίσεις το Vitara S με τον 1.400αρη υπερτροφοδοτούμενο Boosterjet κινητήρα, την καλύτερη μορφή Vitara που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Το νέο ΔΣ του ΥΓΕΙΑ

Στην εκλογή νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιό του προκειμένου να πληρωθεί κενή θέση, αλλά και προς αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών του προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, το ΥΓΕΙΑ, κατά τη διάρκεια σχετικής συνεδρίασης.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 6 Δεκ

«Ξανακερδίστε όραση παρόμοια με αυτή που είχατε σαν παιδιά»: Νέα εκστρατεία της Alcon

Εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τη διαθέσιμη προηγμένη τεχνολογία για την αντιμετώπιση του καταρράκτη ξεκινά με πρωτοβουλία της Alcon, παγκόσμιου ηγέτη στη φροντίδα των ματιών.