ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Citi: Δεν θα κλείσει εύκολα η β΄αξιολόγηση

Ένας χρόνος χρειάστηκε από την έναρξη της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, για να εγκρίνει σήμερα τελικά ο ESM το σύνολο της δόσης των €2,8 δισ., αυτό σημειώνει η Citigroup σε σημερινό της note προς τους πελάτες της.

MarketNews -

ΕΥΡΩΠΗ

Ισπανία: Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά; Κάθε άλλο...

Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά; Κάθε άλλο. Ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών (PSOE) στην Καταλονία Μιγκέλ Ιθέτα δεν είναι ο μόνος ο οποίος προβλέπει δύσκολους καιρούς για την τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης, παρότι θα διαθέτει στο εξής κανονική και όχι υπηρεσιακή κυβέρνηση. Πόσο θα κρατήσει όμως η εικονική αυτή ηρεμία στο σύνθετο πολιτικό σκηνικό;

Deutsche Welle -

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΕ: Δεν υπήρξε απόφαση - την Τετάρτη ίσως η απόφαση

Επί τρεις ώρες οι ανώτατοι δικαστές έδωσαν σκληρή μάχη επιχειρημάτων για τα μείζονος σημασίας θέματα που έχουν τεθεί ως αντισυνταγματικότητες για τον επίμαχο νόμο με τις προσφυγές των καναλιών.

MarketNews -

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

NEWS ALERTS

Γαλλία: Απροσδόκητη πτώση της βιομηχανικής παραγωγής τον Οκτώβριο

Το ακατάσχετο μειώνεται... κοντά στα €700 από €1250 που είναι σήμερα

Ευρωζώνη: Σε υψηλό 10 μηνών ο σύνθετος ΡΜΙ Οκτωβρίου

ΗΠΑ: Κατά 0,2% αυξήθηκε ο δείκτης leading indicators τον Σεπτέμβριο

ΗΠΑ: Αύξηση 3,2% στις μεταπωλήσεις κατοικιών τον Σεπτέμβριο

ΗΠΑ: Στις 9,7 μονάδες ο δείκτης Philadelphia Fed τον Οκτώβριο (εκτ: 5)

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Infinite Racing

«Χρυσή» αναδείχτηκε η ελληνική ομάδα Infinite Racing στο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας “Formula 1 in Schools” στο Όστιν του Τέξας.

Automoto / MarketNews - Παρασκευή, 21 Οκτ

Έκθεση Αυτοκίνηση 2016

Έφτασε η ώρα για την έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας Αυτοκίνηση Fisikon 2016 που φιλοξενείται από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, εκεί που βρισκόταν το πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 12 Οκτ

Porsche Panamera E-Hybrid

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η Porsche επεφύλασσε μια σπουδαία πρεμιέρα, αυτή της υβριδικής ναυαρχίδας της γκάμας της, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την Panamera 4 E-Hybrid.

Automoto / MarketNews - Παρασκευή, 7 Οκτ

Η Suzuki στο Παρίσι

Την Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, εκεί που χτυπά η καρδιά της ευρωπαϊκής και όχι μόνο αυτοκίνησης, επέλεξε η Suzuki για να πραγματοποιήσει τρεις πολύ σημαντικές ανακοινώσεις.

Novartis AG: Αυξημένα κατά 7% τα καθαρά κέρδη του γ΄3μηνου

Η Novartis AG ανακοίνωσε πως τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στο γ΄ τρίμηνο χάρη στα έσοδα από την κοινοπραξία στον κλάδο της καταναλωτικής υγείας με την GlaxoSmithKLine PLC, που την βοήθησαν να αντισταθμίσει την μείωση των εσόδων και τις υψηλές επενδύσεις στη νέα μονάδα φροντίδας ματιού και καρδιακής ανεπάρκειας.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 18 Οκτ

«προΣfΕΕρουμε»: Η νέα δράση του ΣΦΕΕ για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

Μία νέα σημαντική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση των οξύτατων κοινωνικών ανισοτήτων και την άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος.