ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

NEWS ALERTS

ΗΠΑ: Αύξηση 0,6% του leading economic index τον Ιανουάριο

ΗΠΑ: Μικρή αύξηση στις αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας

ΗΠΑ: Στις 43,3 μονάδες ο δείκτης Philadelphia Fed το Φεβρουάριο

ΕΕ: Αυξήθηκαν 10% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων τον Ιανουάριο

Γαλλία: Στο 10% η ανεργία με οριακή υποχώρηση

Κίνα: Μειώθηκαν 9,2% οι άμεσες ξένες επενδύσεις τον Ιανουάριο

Η BMW στη Γενεύη στις 9-19/3

Η BMW στη Γενεύη στις 9-19/3

Η BMW έδωσε τα αναλυτικά στοιχεία για την παρουσία της στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 19 Μαρτίου. Θα παρουσιάσει τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις από την τρέχουσα γκάμα της αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της βιώσιμης μετακίνησης με πλήρως ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα.

Automoto / MarketNews - Πέμπτη, 9 Φεβ '17

Η GM και Honda συνεργάζονται και πρωτοπορούν

Την πρώτη κοινοπραξία παραγωγής συστήματος κυψελών καυσίμου στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας ανακοίνωσαν από η General Motors Co. και η Honda, με σκοπό τη μαζική παραγωγή ενός προηγμένου συστήματος κυψελών καυσίμου υδρογόνου που θα χρησιμοποιηθεί στα μελλοντικά προϊόντα κάθε εταιρείας.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 7 Φεβ '17

Volkswagen Up! με νέο κινητήρα TSI

Για πρώτη φορά, η Volkswagen τοποθετεί τον, ήδη γνωστό μας από άλλα μοντέλα του Ομίλου, 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.0 TSI στο Up! Και υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία οικονομίας και απόδοσης.

Automoto / MarketNews - Παρασκευή, 3 Φεβ '17

Νέο Renault Megane

Άμεσα ξεκινά το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Renault Megane στην ελληνική αγορά. Το νέο μοντέλο είναι βασισμένο σε νέο αμάξωμα και είναι εφοδιασμένο μια σειρά τεχνολογικών λύσεων που μέχρι σήμερα συναντούσε κανείς μόνο σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως το σύστημα R-Link2, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο ελέγχου του αυτοκινήτου μέσω μιας κάθετα τοποθετημένες οθόνης 8,7 ιντσών.

Η άνοιξη... στη διατροφή σας

Η άνοιξη... στη διατροφή σας

Αν ο χειμώνας σας αποχαιρετά με μερικά κιλά παραπάνω, η άνοιξη που έρχεται σας φέρνει αλλαγές, έτσι ώστε να «συναντήσετε» το καλοκαίρι σε φόρμα και πιο υγιείς από ποτέ.

Υγεία / MarketNews - Παρασκευή, 10 Φεβ '17

Ντύσου παιδί μου μην κρυώσεις!

Συχνά, σχεδόν καθημερινά, όταν βλέπουμε ένα άρρωστο παιδί στο Ιατρείο μας, οι Παιδίατροι δεχόμαστε την ερώτηση από το γονιό: γιατρέ, το «κόλλησε» το παιδί αυτό που έχει, ή κρύωσε;