Δραγασάκης: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας όμως, η μάχη συνεχίζεται»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δραγασάκης: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας όμως, η μάχη συνεχίζεται»

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Δραγασάκης τόνισε ότι στο Eurogroup ελήφθη μια απόφαση που δρομολογεί την τελική συμφωνία, ενώ παραδέχθηκε ότι «έχουμε δρόμο μπροστά μας όμως, η μάχη συνεχίζεται». Συνεχίζοντας διαβεβαίωσε πως η συμφωνία η οποία θα επιτευχθεί θα είναι δημοσιονομικά ουδέτερη και ότι «δεν θα υπάρχει νέα λιτότητα».

MarketNews -

Αναστασιάδης σε Ακιντζί: Να αφήσει τις προφάσεις αν επιθυμεί τη λύση του Κυπριακού
ΕΥΡΩΠΗ

Αναστασιάδης σε Ακιντζί: Να αφήσει τις προφάσεις αν επιθυμεί τη λύση του Κυπριακού

Να αφήσει τις προφάσεις αν επιθυμεί τη λύση του Κυπριακού, κάλεσε τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί, ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, τονίζοντας ότι η υπομονή έχει και όρια.

MarketNews -

Τσοχατζόπουλος: Επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού
ΕΛΛΑΔΑ

Τσοχατζόπουλος: Επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού

O πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας φρουρούμενος στο νοσοκομείο Αττικό, εξαιτίας υποτροπής φλεβικής θρόμβωσης δεξιού σκέλους.

MarketNews -

NEWS ALERTS

ΗΠΑ: Πτώση του δείκτη PMI μετά τα υψηλά 14 μηνών του Ιανουαρίου

Ευρωζώνη: Στις 56 μονάδες ο σύνθετος PMI -προσωρινά στοιχεία

Βρετανία: Σε υψηλό δύο ετών οι παραγγελίες του μεταποιητικού κλάδου

Γερμανία: Σε υψηλό πέντε ετών οι τιμές παραγωγού

Διευρύνθηκε το εμπορικό έλλειμμα της Ιαπωνίας

ΗΠΑ: Αύξηση 0,6% του leading economic index τον Ιανουάριο

Renault Trezor: το πιο όμορφο πρωτότυπο του 2016!

Renault Trezor: το πιο όμορφο πρωτότυπο του 2016!

Το εντυπωσιακό Renault Trezor, που παρουσιάστηκε από τη γαλλική εταιρεία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο, απέσπασε τον τίτλο του πιο όμορφου πρωτότυπου μοντέλου για το 2016.

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 15 Φεβ '17

Η BMW στη Γενεύη στις 9-19/3

Η BMW έδωσε τα αναλυτικά στοιχεία για την παρουσία της στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 19 Μαρτίου. Θα παρουσιάσει τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις από την τρέχουσα γκάμα της αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της βιώσιμης μετακίνησης με πλήρως ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα.

Automoto / MarketNews - Πέμπτη, 9 Φεβ '17

Η GM και Honda συνεργάζονται και πρωτοπορούν

Την πρώτη κοινοπραξία παραγωγής συστήματος κυψελών καυσίμου στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας ανακοίνωσαν από η General Motors Co. και η Honda, με σκοπό τη μαζική παραγωγή ενός προηγμένου συστήματος κυψελών καυσίμου υδρογόνου που θα χρησιμοποιηθεί στα μελλοντικά προϊόντα κάθε εταιρείας.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 7 Φεβ '17

Volkswagen Up! με νέο κινητήρα TSI

Για πρώτη φορά, η Volkswagen τοποθετεί τον, ήδη γνωστό μας από άλλα μοντέλα του Ομίλου, 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.0 TSI στο Up! Και υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία οικονομίας και απόδοσης.

Πρώιμη έναρξη εφηβείας και πότε να ανησυχούμε

Πρώιμη έναρξη εφηβείας και πότε να ανησυχούμε

Η ήβη ή εφηβεία είναι το στάδιο εκείνο της ανάπτυξης του ανθρώπου κατά το οποίο το ανώριμο σεξουαλικά παιδί μεταμορφώνεται σε ώριμο και ικανό για αναπαραγωγή ενήλικα. Χαρακτηριστικά αυτού του σταδίου, είναι η εμφάνιση των δευτερευόντων χαρακτηριστικών του φύλου και η επιτάχυνση της σωματικής αύξησης.

Υγεία / MarketNews - Παρασκευή, 17 Φεβ '17

Η άνοιξη... στη διατροφή σας

Αν ο χειμώνας σας αποχαιρετά με μερικά κιλά παραπάνω, η άνοιξη που έρχεται σας φέρνει αλλαγές, έτσι ώστε να «συναντήσετε» το καλοκαίρι σε φόρμα και πιο υγιείς από ποτέ.