S&P: Επιβεβαιώνει το
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

S&P: Επιβεβαιώνει το "Β-" της Ελλάδας

Τη μακροπρόθεσμη αξιολόγηση "B-" για την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας επιβεβαίωσε η Standard & Poors, με outlook "σταθερό". Παράλληλα, επιβεβαίωσε τη βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση "Β" σε ξένο και σε τοπικό νόμισμα.

MarketNews -

Ορκίστηκε 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο Donald Trump
ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

Ορκίστηκε 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο Donald Trump

Ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίστηκε με κάθε επισημότητα και σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο, με τους Αμερικανούς να αποδεικνύουν ακόμη και σήμερα πόσο βαθιά διχασμένη βγαίνει η χώρα τους από τις εκλογές του Νοεμβρίου.

MarketNews -

 Ρεκόρ αφίξεων έκανε ο ελληνικός τουρισμός με παραπάνω από 27,5 εκατομμύρια επισκέπτες
ΕΛΛΑΔΑ

Ρεκόρ αφίξεων έκανε ο ελληνικός τουρισμός με παραπάνω από 27,5 εκατομμύρια επισκέπτες

Ο ελληνικός τουρισμός έσπασε κάθε ρεκόρ αφίξεων με ένα νούμερο που ξεπέρασε κατά πολύ τις εκτιμήσεις της MacKinsey που είχε παρουσιάσει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων το 2013 και έκανε λόγο για διεθνείς αφίξεις από 22 έως 24 εκατομμύρια το 2020.

MarketNews -

NEWS ALERTS

Βρετανία: Σημαντική επιβράδυνση των πωλήσεων λιανικής

Γερμανία: Την μεγαλύτερη αύξηση της τετραετίας σημείωσαν οι τιμές παραγωγού

Κίνα: Επιβραδύνθηκε ελαφρώς η αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής

ΗΠΑ: Στο +11,3% ο ρυθμός έναρξης κατοικιών το Δεκέμβριο (εκτ: +10,1%)

ΗΠΑ: Στις 23,6 μονάδες ο δείκτης Philadelphia Fed Ιανουαρίου

ΗΠΑ: Στις 234.000 υποχώρησαν τα επιδόματα ανεργίας (εκτ: 250.000)

Συνεχή ρεκόρ πωλήσεων για το BMW Group

Συνεχή ρεκόρ πωλήσεων για το BMW Group

Τον εντυπωσιακό αριθμό των 2.367.603 οχημάτων σε όλο τον κόσμο κατέγραψαν οι πωλήσεις οχημάτων του BMW Group, δηλαδή BMW, MINI και BMW Motorrad, το 2016! Σημειώθηκε έτσι άνοδος της τάξης του 5,3%, γεγονός που γίνεται ακόμα σημαντικότερο αν συνυπολογίσουμε ότι είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που κλείνει με αύξηση.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 17 Ιαν

Η Suzuki στη Σελήνη

Η Suzuki ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με την εξερευνητική Team HAKUTO, τη μόνη ιαπωνική ομάδα που διαγωνίζεται για το αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων Google Lunar XPRIZE.

Automoto / MarketNews - Τετάρτη, 14 Δεκ

Η VW παρουσίασε το εταιρικό πλάνο του μέλλοντος!

Το εταιρικό πλάνο στρατηγικής TRANSFORM 2025+ σύμφωνα με το οποίο θα πορευτεί την επόμενα χρόνια παρουσίασε η Volkswagen και έχει πάντα ενδιαφέρον να βλέπεις με ποιό τρόπο θεωρεί ότι θα εξελιχθεί η αυτοκίνηση ένας από τους κολοσσούς της βιομηχανίας.

Automoto / MarketNews - Πέμπτη, 19 Ιαν

Μύθοι και αλήθειες για την ψωρίαση

Η διάδοση ανακριβειών και η δημοφιλία αμφιλεγόμενων θεραπευτικών μεθόδων είναι κάποια από τα κύρια αποτελέσματα που έχει η άγνοια γύρω από μία πολύ συχνή, αλλά ταυτόχρονα παρεξηγημένη, πάθηση, εκείνης της ψωρίασης.

Automoto / MarketNews - Πέμπτη, 19 Ιαν

ΥΓΕΙΑ: Ιατρικό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ανδρέας Βγενόπουλος»

Το νέο μετεκπαιδευτικό τετράμηνο πρόγραμμα στις παθολογικές ή χειρουργικές ειδικότητες προκήρυξε το ΥΓΕΙΑ. Πρόκειται για τη συνέχιση ενός προγράμματος που χρηματοδοτείται από την Επιστημονική Ένωση Ιατρών ΥΓΕΙΑ και το οποίο απευθύνεται σε νέους ιατρούς που πρόκειται να ειδικευτούν στις ειδικότητες της Παθολογίας και της Χειρουργικής και σκοπεύουν να εργαστούν ως νοσοκομειακοί ιατροί.

Automoto / MarketNews - Τρίτη, 17 Ιαν

Επίτιμος Εταίρος της ΕΦΕ ανακηρύχθηκε ο Δ. Φιλιώτης

Σε Επίτιμο Εταίρο της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας ανακηρύχθηκε ο Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Φαρμασέρβ – Λίλλυ, κ. Διονύσιος Φιλιώτης, κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΦΕ.