ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Καταρρέει το ΙΚΑ...

Σήμα κινδύνου για τα έσοδα, τις οφειλές και τις οικονομικές υποχρεώσεις του ΙΚΑ προς τους ασφαλισμένους, οι οποίοι βρίσκονται «σε κατάσταση αναμονής» και δεν έχουν πάρει ακόμη τη σύνταξή τους, εξέπεμψε ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζομένων του ιδρύματος Γιώργος Κυριακόπουλος κατά την έναρξη του 24ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της ομοσπονδίας.

Γ. Προβόπουλος: Προστατεύσαμε απολύτως τους καταθέτες

Του έργου του, ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, υπεραμύνθηκε ο Γιώργος Προβόπουλος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα τραπεζικά δάνεια προς ΜΜΕ και κόμματα.

«Άνετος» με την απόφαση μείωσης των επιτοκίων δήλωσε ο Κάρνεϊ

Της απόφασης για τη «χαλάρωση» της νομισματικής πολιτικής της Βρετανίας υπεραμύνθηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας (Bank of England), Μαρκ Κάρνεϊ, ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών της χώρας.

ΥΠΟΙΚ: Στο... κυνήγι €25,3 δισ. έως το τέλος του χρόνου

Με το βλέμμα στραμμένο στο κρίσιμο πεντάμηνο που έπεται είναι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, καθώς γνωρίζει ότι οποιαδήποτε ανατροπή στην πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού θα ανοίξει την «όρεξη» των δανειστών, όχι μόνο για την ενεργοποίηση του «κόφτη» δαπανών, αλλά και για τυχόν νέα μέτρα προκειμένου να κλείσουν οι «τρύπες».