ΣΚΑΪ

Ποινική δίωξη στον Κοντομηνά για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος - τί απαντά

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ασκήθηκε στον Δημήτρη Κοντομηνά μετά από έρευνα των οικονομικών Εισαγγελέων στα οικονομικά στοιχεία του επιχειρηματία και προέδρου του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Τί απαντά...

Υπόσχεση Τσίπρα για αντισυνταγματική παράταση του ορίου ηλικίας των ανώτατων δικαστικών

Την παράταση του ορίου ηλίκιας για τους ανώτατους δικαστικούς, παρά τη ρητή συνταγματική απαγόρευση, που ορίζει ότι συνταξιοδοτούνται υποχρεωτικά στα 67, συζήτησαν οι πρόεδροι των ανωτάτων δικαστηρίων κατά την πρόσφατη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό.

Κατρούγκαλος: Όσο είμαστε εμείς στην κυβέρνηση οι συνταξιούχοι να περιμένουν αυξήσεις

Μπορεί εκατομμύρια συνταξιούχοι να έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις τους βάσει του νέου ασφαλιστικού, εντούτοις ο Γιώργος Κατρούγκαλος δηλώνει ότι «όσο είμαστε εμείς στην κυβέρνηση οι συνταξιούχοι να περιμένουν αυξήσεις».

Ο Alpha μηνύει Κρέτσο και Επιτροπή Αδειοδότησης για κακούργημα

Μήνυση κατά της πενταμελούς Επιτροπής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου, καταθέτει εντός των επομένων ωρών ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, καθώς το πόθεν έσχες Καλογρίτσα δεν δικαιολογεί τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό.

Αποκλίσεις μεταξύ των καταθέσεων και των δηλώσεων του Χρήστου Καλογρίτσα

Ελέγχεται από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές ο επιχειρηματίας - κατασκευαστής Χρήστος Καλογρίτσας για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, έρευνες που ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα και πλέον χρόνο, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούνται σε διάφορες λίστες καταθετών.

Στον εισαγγελέα το πόρισμα για την Attica

Remake της υπόθεσης Κοσκωτά χαρακτηρίζουν στην αντιπολίτευση την υπόθεση της Attica Bank, με το πόρισμα των ελεγκτών της Τραπέζης της Ελλάδος για την Attica να αναμένεται να σταλεί σήμερα Δευτέρα στον εισαγγελέα.

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Προβάδισμα 10% της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου

Με δέκα ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, συγκεντρώνοντας το 27,5% έναντι 17,5% που συγκεντρώνει η Κουμουνδούρου, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.