ΣΚΑΪ

Υπόθεση Γιακουμάκη: Φυλάκιση δύο ετών στον διευθυντή της Γαλακτοκομικής - Αθώος ο Μαρκογιαννάκης

Ποινή φυλάκισης δυο ετών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ιωαννίνων στον πρώην διευθυντή της Γαλκτομικής Σχολής Ιωαννίνων για παράβαση καθήκοντος, ενώ αθώοι κρίθηκαν η υπεύθυνη της Εστίας που κατηγορούνταν για το ίδιο αδίκημα και ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Προβάδισμα 15% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

Διευρύνεται σταθερά το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά 15 ποσοστιαίων μονάδων, 30% έναντι 15%, στη δημοσκόπηση Νοεμβρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ στις 9 το βράδυ.

Φίλης: "Εκτελέστηκε συμβόλαιο πολιτικού θανάτου - "καθαιρέθηκε το προβληματικό παιδί"

Σφοδρότατα πυρά κατά του πρωθυπουργού, του Αρχιεπισκόπου, του υπουργού Άμυνας αλλά και του ΣΚΑΪ - τον οποίο ενέπλεξε στα ενδοκυβερνητικά και εσωκομματικά «power games» - εξαπέλυσε κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής ο Νίκος Φίλης.

Παππάς: «Δεν έχει πέσει ο νόμος- Το ΕΣΡ θα εφαρμόσει τον νόμο»

«Δεν πέφτει ο νόμος Παππά, δεν έχει πέσει ο νόμος (…) Το ΕΣΡ θα εφαρμόσει τον νόμο 4339 (νόμος Παππά) για την αδειοδότηση» διεμήνυσε την Πέμπτη ο Νίκος Παππάς, ενώ επέμεινε και στο νόμο – γέφυρα για τα κανάλια αλλά και στον αριθμό «4» των αδειοδοτήσεων.

Ιερώνυμος: «Ασυνεπής στις σχέσεις του και στα λόγια του ο Ν. Φίλης»

Στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος μεταξύ άλλων περιέγραψε τον Υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, ως «προβληματικό άνθρωπο». «Άλλα λέει το πρωί, άλλα το βράδυ, είναι ασυνεπής στις σχέσεις και τα λόγια του» σημείωσε ο κ. Ιερώνυμος, ο οποίος έκανε λόγο και για μητρική σχέση της Εκκλησίας και του λαού και διερωτήθηκε: «Ποιος θα μας χωρίσει;».

Ο. Γεροβασίλη: Ο υπουργός Επικρατείας είναι αυτός που θα δώσει τις τηλεοπτικές άδειες και όχι το ΣΤΕ

«Ο υπουργός Επικρατείας είναι αναρμόδιος για τον διαγωνισμό βάσει της απόφασης του ΣτΕ, όχι για να δώσει άδεια» επέμεινε τη Δευτέρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη επικαλούμενη έκτακτες συνθήκες και λόγους υψηλού δημοσίου συμφέροντος. «Προχωράμε σε μεταβατικό στάδιο» ξεκαθάρισε.

Ποινική δίωξη στον Κοντομηνά για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος - τί απαντά

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ασκήθηκε στον Δημήτρη Κοντομηνά μετά από έρευνα των οικονομικών Εισαγγελέων στα οικονομικά στοιχεία του επιχειρηματία και προέδρου του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Τί απαντά...

Υπόσχεση Τσίπρα για αντισυνταγματική παράταση του ορίου ηλικίας των ανώτατων δικαστικών

Την παράταση του ορίου ηλίκιας για τους ανώτατους δικαστικούς, παρά τη ρητή συνταγματική απαγόρευση, που ορίζει ότι συνταξιοδοτούνται υποχρεωτικά στα 67, συζήτησαν οι πρόεδροι των ανωτάτων δικαστηρίων κατά την πρόσφατη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό.

Κατρούγκαλος: Όσο είμαστε εμείς στην κυβέρνηση οι συνταξιούχοι να περιμένουν αυξήσεις

Μπορεί εκατομμύρια συνταξιούχοι να έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις τους βάσει του νέου ασφαλιστικού, εντούτοις ο Γιώργος Κατρούγκαλος δηλώνει ότι «όσο είμαστε εμείς στην κυβέρνηση οι συνταξιούχοι να περιμένουν αυξήσεις».