MARKETNEWS

Από μία κλωστή κρέμεται η συνέχιση των διασκέψεων για τις τηλεοπτικές άδειες

Η ασθένεια του κ. Βώρου και η απουσία από τις διασκέψεις και άλλου δικαστικού, του αναπληρωτή κ. Δημ. Αλεξανδρή, δημιουργούν ανησυχία ότι η συνέχιση των διασκέψεων της Ολομέλειας κρέμεται από μία κλωστή.

Ομπάμα: Η λιτότητα επιβράδυνε την ανάπτυξη στην Ευρώπη - καμμία αναφορά στην Ελλάδα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ομάδα ευρωπαϊκών εφημερίδων, ο κ. Ομπάμα αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για την πολιτική λιτότητας που ακολούθησε η Ευρώπη τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, ενώ τονίζει ότι «η λιτότητα επιβράδυνε την ανάπτυξη στην Ευρώπη», επισημαίνοντας μάλιστα ότι σε ορισμένες χώρες οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν οδήγησαν σε «χρόνια στασιμότητας».

«προΣfΕΕρουμε»: Η νέα δράση του ΣΦΕΕ για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

Μία νέα σημαντική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση των οξύτατων κοινωνικών ανισοτήτων και την άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος.

Σπ. Καπράλος: Οι αθλητές μας δεν το έβαλαν κάτω και απέδειξαν πως τα καταφέρνουν, παρά τις δυσκολίες

Οι ρυθμοί στην οδό Δημ. Βικέλα είναι χαλαροί, καθώς οι περισσότεροι έχουν φτάσει ήδη στις δουλειές τους. Το κτήριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής δεσπόζει αγέρωχο κι επιβλητικό, θυμίζοντας το μεγαλείο των Αρχαίων Ελληνικών Ολυμπιακών Αγώνων. Μπαίνοντας, με κυριεύει ένα μυστηριώδες αίσθημα, ανάμεικτη συγκίνηση κι υπερηφάνια...

"Χαμένοι" του νόμου Κατρούγκαλου όσοι συνταξιοδοτηθούν με 35ετία

Και νέες μειώσεις έως 30% προκύπτουν στις νέες κύριες συντάξεις που θα εκδίδονται βάσει του νόμου Κατρούγκαλου, περιορίζοντας έτσι τις αποδοχές των νέων συνταξιούχων με μέση αμοιβή, στα επίπεδα των 655 ευρώ.

Τσακίρης: Όποιος αδυνατεί να καταβάλλει τις εισφορές του ας πάει στη Βουλγαρία

Την έντονη αντίδραση των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ προκάλεσε η προκλητική παραδοχή του διοικητή του Ταμείου Δημήτρη Τσακίρη, ότι όποιος αδυνατεί να καταβάλλει εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία ας πάρει την οικογένεια του και ας πάει στην Βουλγαρία.

«Εν αρχή ην ο Λόγος»

Εν αρχή ην ο Λόγος. Στην περίπτωσή μας ως αιτία ή απλά ως δικαιολογία. Όπου Λόγος τώρα ας βάλουμε ν. 4336/2015 ήτοι τον νόμο με τον οποίο κυρώθηκε απο τη Βουλή το τρίτο μνημόνιο.

Στουρνάρας: Πως η οικονομία θα εξέλθει από την κρίση...

Ο κ. Στουρνάρας μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων προέβλεψε πως για να υπάρξει ανάπτυξη της ελληνικής οικονομία με ρυθμό 2,7% το 2017 πρέπει άμεσα να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, η ΑΕΚ πέρασε από τη Λάρισα!

Mετά την «γκέλα» απέναντι στον Ηρακλή, η ΑΕΚ πήγε στην Λάρισα με την υποχρέωση να... σταθεί στο ύψος της. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα και χάρη σε αυτά τα γκολ η Ένωση κατάφερε να κάνει μια σημαντική... απόδραση από τον Κάμπο.