MARKETNEWS

Απώλειες στις ευρωαγορές εν αναμονή του ΟΠΕΚ

Συγκρατημένες απώλειες εμφανίζουν στην εκκίνηση της σημερινής συνεδρίασης τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, με την προσοχή των επενδυτών να εστιάζει στην αυριανή σύνοδο του ΟΠΕΚ αλλά και στην πολιτική αβεβαιότητα της Iταλίας.

Γ. Στουρνάρας: Η προοπτική εξόδου από την κρίση είναι πλέον και πάλι ορατή

Η προοπτική εξόδου από την κρίση είναι πλέον ορατή. Αυτό επισήμανε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος ωστόσο, έθεσε ως βασική προϋπόθεση για την ανάκαμψη της οικονομίας, την έγκαιρη ολοκλήρωση της β αξιολόγησης και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος των μεταρρυθμίσεων.

Χριστουγεννιάτικα Φιλοζωικά Bazaar

Και φέτος τα Χριστούγεννα επιλεγούμε να αγοράσουμε τα δώρα μας από τα φιλοζωικά bazaar! Υποστηρίζουμε τους εθελοντές των φιλοζωικών σωματείων για να μπορέσουν να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους!

Οριακές μεταβολές στις ασιατικές αγορές

Οριακές μεταβολές εμφάνισαν στη σημερινή συνεδρίαση τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ασία, εν μέσω τόσο των μακροοικονομικών μεγεθών, όσο και των προσδοκιών για την αυριανή σύνοδο του ΟΠΕΚ.

Aνατροπή και 4-3 ο Ατρόμητος τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Οι Περιστεριώτες που φέρουν πλέον φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του Γιώργου Κορακάκη, έδειξαν ότι το αποτέλεσμα στην ΑΕΚ μόνο τυχαίο δεν ήταν και κατάφεραν με μυθική ανατροπή να «αλώσουν» την Τούμπα με 4-3 επί του ΠΑΟΚ, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 και 3-1!

Στα $48,21/βαρέλι το brent - στα $47,03 το αργό

«Κόκκινο» χτύπησε η μεταβλητότητα των τιμών του μαύρου χρυσού χθες, εν μέσω αμφιβολιών για την τύχη της καταρχήν συμφωνίας για την μείωση των επιπέδων παραγωγής που επετεύχθη στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα πρέπει να επισφραγιστεί αύριο, στην εξαμηνιαία Σύνοδο Κορυφής του ΟΠΕΚ στη Βιέννη.

Παραιτητείται η πρόεδρος της Νοτίου Κορέας μετά από τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο

Την πρόθεσή της ακόμα και να παραιτηθεί ανακοίνωσε η πρόεδρος της Νοτίου Κορέας Παρκ Γκέουν-Χίε, εν μέσω του τεράστιου σκανδάλου διαφθοράς που ταλανίζει την κυβέρνησή της επί δύο μήνες.

Συμφωνία ΔΝΤ και Βερολίνου και στο βάθος...νέα μέτρα

Συμφωνία μεταξύ Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Βερολίνου που θα υποχρεώνει την Αθήνα να λάβει πρόσθετα μέτρα με ορίζοντα τη διετία πέραν του 2018 φοβάται η κυβέρνηση, καθώς συνεχίζεται η προσπάθεια για κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Αεροπλάνο με 81 επιβαίνοντες συνετρίβη στην Κολομβία

Αεροσκάφος με 81 επιβάτες και πλήρωμα συνετρίβη στην Κολομβία, στη βορειοδυτική επαρχία Μεντελίν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα τοπική ώρα. Ο πρώτος ανεπίσημος απολογισμός κάνει λόγο για τουλάχιστον έξι επιζήσαντες.

Αλέξη γερά, η πτώχευση του 1932 είναι κοντά

Η πτώχευση της Ελλάδας το 1932 έγινε επίσημα τον Μάιο του 1932 με την κήρυξη της παύσης πληρωμών από την Κυβέρνηση Ελευθερίου Βενιζέλου, ως αποτέλεσμα της διόγκωσης του εξωτερικού χρέους της χώρας λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης και της μείωσης των εξαγωγών.