MARKETNEWS

Το επιστημονικό μυστικό για το τέλος της κυτταρίτιδας!

Η κυτταρίτδα είναι σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της γυναίκας στην αντίστροφη μέτρηση για την εμφάνιση στη παραλία. Μερικές φορές η σωστή διατροφή και η καθημερινή γυμναστική δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούμε και χρειαζόμαστε μια πιο δραστική λύση.

Draghi: Τα τελευταία οικονομικά στοιχεία δείχνουν επιτάχυνση της ανάπτυξης το δ΄ 3μηνο

Για τον κίνδυνο της «μεταρρυθμιστικής επιβράδυνσης» προειδοποίησε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου στη Φρανκφούρτη.

Μύθοι και αλήθειες για την ψωρίαση

Η διάδοση ανακριβειών και η δημοφιλία αμφιλεγόμενων θεραπευτικών μεθόδων είναι κάποια από τα κύρια αποτελέσματα που έχει η άγνοια γύρω από μία πολύ συχνή, αλλά ταυτόχρονα παρεξηγημένη, πάθηση, εκείνης της ψωρίασης.

Citigroup: Η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης αργεί...

Η Γερμανία μπορεί να ενέκρινε τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους που είχαν ανακοινωθεί στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου, έθεσε όμως ως βασική προϋπόθεση τη συμμετοχή του ΔΝΤ στι ελληνικό πρόγραμμα. Αυτό επισημαίνει σε σημερινό της note η Citigroup.

Η ΕΚΤ διατήρησε αμετάβλητα τα βασικά της επιτόκια

Μήνυμα πως προτίθεται να επιμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην υπερ-χαλαρή νομισματική πολιτική που ακολουθεί σήμερα έστειλε πριν από λίγη ώρα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ουσιαστικά απαντώντας στις πολιτικές πιέσεις που δέχεται για αναθεώρηση της στρατηγικής της.

Κι από καλοκαίρι εθνικό νόμισμα!

Από τον Οκτώβριο λένε ότι θέλουν να κλείσουν την δεύτερη αξιολόγηση του μνημονίου που προκάλεσαν και ψήφισαν – αρχικά ήταν για τον Φεβρουάριο του 2016, αλλά τότε σερνόταν ακόμα η πρώτη. Οι προθεσμίες και οι ημερομηνίες-κλειδιά ανακοινώνονται με την ίδια ευκολία που απαξιώνονται. Από μήνα σε μήνα, από συνεδρίαση σε συνεδρίαση, από τα Χριστούγεννα στο Πάσχα. Και τώρα, πάμε για το καλοκαίρι - που μπορεί να μείνει στην ιστορία.

Μετατέθηκε η 14η αγωνιστική

Έπειτα από σχετικό αίτημα της ΕΠΟ, η διοίκηση της Football League, αποφάσισε να μεταθέσει την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής, από την 1η Φεβρουαρίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένο στην 5η του ίδιου μήνα.

Παράταση ισχύος των ηλεκτρονικών συνταγών ζητούν οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης

Την παράταση ισχύος των ηλεκτρονικών συνταγών φαρμάκων ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Σ. Μπερσίμη, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο του Συλλόγου, η παράταση είναι άκρως αναγκαία για τους επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους ασφαλισμένους.

ΣΕΒ: Οι Έλληνες έχουν χάσει σχεδόν ένα... ΑΕΠ μέσα στην κρίση

Στην εξαϋλωση της περιουσίας των Ελλήνων μέσα στην κρίση επικεντρώνεται ο ΣΕΒ στο εβδομαδιαίο του δελτίο καταγράφοντας τις αρνητικές τάσεις στον τομέα της αποταμίευσης αλλά και εγείροντας ερωτηματικά για την ικανότητα των νεότερων γενιών να εργάζονται, να αποταμιεύουν και να δημιουργούν οικογένειες στη χώρα.