ΣΚΑΪ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω τροποποίησης του εκλογικού νόμου από την κυβέρνηση

Ανοικτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω τροποποιήσεις στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, όπως η μείωση του 3% για την είσοδο στη Βουλή, αφήνει τώρα η κυβέρνηση στην προσπάθεια εξασφάλισης των διακοσίων ψήφων.

Η Cosco παρακάμπτει την Ελλάδα λόγω των απεργιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης που παρακάμπτει την Ελλάδα και τον σιδηροδρομικό της άξονα, ενεργοποίησε η θυγατρικής της Cosco στην Ελλάδα εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων της.

Οριστικό όχι Γεννηματά στο νέο εκλογικό νόμο

Την «πόρτα» στην ψήφιση του προτεινόμενου από την κυβέρνηση εκλογικού νόμου, με την υπάρχουσα μορφή του, έκλεισε οριστικά, μέσω του ΣΚΑΪ, η Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας πως «εμείς νοιαζόμαστε για την κυβερνησιμότητα και τη σταθερότητα».

Ο Χουλιαράκης «αδειάζει» τον Καμμένο για τα ειδικά μισθολόγια

Το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ακόμη λάβει τις προτάσεις των υπουργείων για τα ισοδύναμα, προκειμένου να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια, τόνισε την Παρασκευή ο Γιώργος Χουλιαράκης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση.

Ποιοι δικαιούνται το επίδομα αλληλεγγύης

Το υπουργείο Εργασίας κοινοποίησε την εγκύκλιο για την καταβολή επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης στους ανασφάλιστους υπερήλικες και σε όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης.

Καμμένος: Δεν μπορεί να μείνει το μπόνους των 50 εδρών - Εκλογή ΠτΔ από το λαό

Λίγο μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο ΥΕΘΑ και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος τόνισε πως είναι πολύ πιθανό να βρεθεί η χρυσή τομή με τους αρχηγούς των υπολοίπων κομμάτων για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και τη συνταγματική αναθεώρηση.

Ναυτιλιακοί πράκτορες: Στέλνουμε την κρουαζιέρα στην Τουρκία

Σήμα κινδύνου για την ελληνική κρουαζιέρα, και κατ’ επέκταση για τον ελληνικό τουρισμό, εκπέμπουν οι ναυτιλιακοί πράκτορες, καθώς η απεργία των λιμενεργατών «εκτρέπει» τα κρουαζιερόπλοια από τον Πειραιά σε Βόλο, Λαύριο ή και Τουρκία.

Κατρούγκαλος: "Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τσιγάρα ή καφέ, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νερό ή ρεύμα"

Αd hoc (επί τούτω) επίδομα που θα χορηγηθεί στους δικαιούχους του ΕΚΑΣ με λογιστικό τρόπο από το πρωτογενές πλεόνασμα είναι το ισοδύναμο μέτρο της κυβέρνησης για να μην επιστρέψουν τα αναδρομικά ανακοίνωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.