MARKETNEWS

Ο δεκάλογος της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων κατά την εορταστική περίοδο

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων ξεκινά εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας και η Ελληνική Εταιρία Διαχείρισης Κρίσεων στον τομέα της Υγείας.

Νέα ένδειξη ενέκρινε η ΕΕ για την ρανιμπιζουμάμπη της Novartis

Την έγκριση μιας πρόσθετης ένδειξης για τη ρανιμπιζουμάμπη, μία ουσία που προορίζεται για την αντιμετώπιση ασθενών με οπτική δυσλειτουργία λόγω χοριοειδικής νεοαγγείωσης που σχετίζεται με αίτια πέραν της νεοαγγειακής ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας (νΗΕΩ) ή της δευτεροπαθούς ΧΝΑ από παθολογική μυωπία έλαβε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η Νovartis.

Νέες κινητοποιήσεις από τους αγρότες - στους δρόμους τα τρακτέρ από τον Ιανουάριο

Απορρίπτει το διάλογο με την κυβέρνηση πριν ξεκινήσουν οι κινητοποιήσεις των αγροτών, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, καλώντας τους αγρότες σε κλείσιμο των δρόμων στις 23 Ιανουαρίου.

Απώλειες για τη Wall

Πτωτικά κινούταν στη σημερινή συνεδρίαση οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street, με τους επενδυτές να εμφανίζουν σημάδια κόπωσης, μετά το ξέφρενο μετεκλογικό ράλι.

Στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης το e-mail των Θεσμών

Εστάλη στο υπουργείο Οικονομικών η επιστολή των θεσμών με το ερωτηματολόγιο επί των παροχών Τσίπρα. Νωρίτερα υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών ανέφερε ότι οι απαντήσεις αποτελούν αντικείμενο αναδιαμόρφωσης μεταξύ της Αθηνάς και των μελών του Eurogroup.

Ομόλογα: Σε υποτονικούς ρυθμούς οι συναλλαγές

Σε υποτονικούς ρυθμούς εξελίσσεται η σημερινή συνεδρίαση στην ηλεκτρονική εγχώρια αγορά δευτερογενών τίτλων με ελαφρά πτώση των αποδόσεων. Το ετήσιο κρατικό ομόλογο εμφάνισε τιμή στα 98,15 λεπτά του ευρώ με την απόδοση να ανέρχεται στο 6,74%.

ΗΠΑ: Ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις η ανάπτυξη του γ΄3μηνου

Η αμερικανική οικονομία το γ’ τρίμηνο σημείωσε την καλύτερη επίδοση σε διάστημα δύο ετών, πυροδοτούμενη από τις ισχυρότερες καταναλωτικές δαπάνες, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ.

Η AbbVie Running Team συνεχίζει να προσθέτει χιλιόμετρα στο «κοντέρ» της

Δυναμικό «παρών» σε σημαντικά δρομικά γεγονότα με σκοπό να ενισχύσει Συλλόγους Ασθενών, ΜΚΟ και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες έδωσε για ακόμα μια χρονιά η AbbVie Running Team, οι δρομείς της οποίας κάνοντας πράξη το σύνθημα “Let’s Run Together to Transform People’s Lives!”.

Γράψε τις ειδήσεις όπως εσύ θέλεις!

Η τεχνολογία έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και η COSMOTE βρίσκεται για άλλη μια φορά στο σωστό σημείο για να τις αναδείξει, στηρίζοντας την εντυπωσιακή διαδραστική έκθεση «Υβρίδια: Στα Όρια Τέχνης και Τεχνολογίας».