MARKETNEWS

Πώς φορολογούνται τα εταιρικά αυτοκίνητα

Aυξήθηκε η φορολόγηση της παροχής σε είδος από παραχώρηση αυτοκινήτου με τις πρόσφατες αλλαγές που επέφερε ο νόμος 4389/2016 και έτσι τα πρόσωπα στα οποία αφορά η παραχώρηση θα φορολογηθούν ακόμη περισσότερο.

ΠΑΚΗΣ

Ανοξείδωτος σε κάθε διαβρωτική κριτική, αδιάβροχος στις καταιγιστικές επικρίσεις, αλεξίσφαιρος στα πυρά που εξαπολύουν εναντίον του, αγέρωχος, ευσταλής και επιβλητικός ο Προκόπης Παυλόπουλος δίνει από το Μάρτιο του 15, οπότε ορκίστηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τη δική του, τιτάνια θα λέγαμε, μάχη με τον καταραμένο μπαν-όφι του νεοφιλελευθερισμού. (Το σκορ ώς τώρα είναι 17-0 υπέρ του μπανόφι).

Deconstructing... Alexis

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη δεύτερη συνεχόμενη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2015 και όπως κάθε κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της έτσι και αυτή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κυκλοφόρησε σημείωμα «διαφημίζοντας» τα «επιτεύγματα» της.

Τσίπρας: Τώρα είναι η στιγμή για ελάφρυνση του χρέους

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε σημερινή του ομιλία στο φόρουμ Concordia Summit υπογράμμισε ότι προκειμένου η Ελλάδα να εισέλθει σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης, οι πιστωτές της πρέπει να πράξουν το καθήκον τους για την αποκατάσταση της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους και τόνισε ότι βάσει της συμφωνίας «η στιγμή αυτή είναι τώρα».

Σταθεροποιητικές τάσεις στην Ευρώπη

Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν σήμερα στα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης, εν αναμονή των αυριανών κρίσιμων αποφάσεων των κεντρικών τραπεζών σε ΗΠΑ και Ιαπωνία.

Μπαλτάς για Ελληνικό: Είναι μία σύμβαση εντός του καπιταλισμού... με υποχωρήσεις

Τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί «κωλοτούμπας» της κυβέρνησης στο ζήτημα της αξιοποίησης του Ελληνικού, επιχείρησε να αποσείσει ο Υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, κατά τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής μετά τη σκληρή κριτική που ασκήθηκε από την αντιπολίτευση για όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση για το έργο.

Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής το πόρισμα της ΤτΕ για την Τράπεζα Αττικής

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Σωκράτης Φάμελλος, έκανε αποδεκτή την πρόταση του Ανδρέα Λοβέρδου να πάει το πόρισμα της ΤτΕ για την Τράπεζα Αττικής στην Βουλή, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα ανοίξουν ζήτημα σχετικά με την κεφαλαιακή επάρκεια της τράπεζας Αττικής ή άλλων τραπεζών.

Ομπάμα: Ο εθνικισμός και ο λαϊκισμός δεν προσφέρουν ασφάλεια και ευημερία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε σήμερα, στην τελευταία ομιλία του ως αρχηγός κράτους στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, για την ισχυροποίηση ενός "επιθετικού εθνικισμού" και ενός "χυδαίου λαϊκισμού" σε όλον τον κόσμο.

«Repair and Prepare - Growth and the Euro after Brexit»

Η ανάγκη μεταρρύθμισης της ευρωζώνης μέσω της εμβάθυνσης της νομισματικής ένωσης προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την επόμενη μεγάλη κρίση, τονίζεται σε έκθεση που συνέταξαν από κοινού το Ίδρυμα Bertelsmann και το Ινστιτούτο Jacques Delors.