ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Στο Υπερταμείο τα μνημεία παρά τις… δεσμεύσεις - τι απαντά το ΥπΟικ

Καμία μεταβίβαση ακινήτου του Δημοσίου δεν έχει γίνει έως σήμερα στο Υπερταμείο, ενώ το άρθρο 196 του ν. 4389/2016 και η απόφαση του υπουργού Οικονομικών προβλέπουν ρητά την εξαίρεση αρχαιολογικών χώρων, μνημείων, μουσείων κ.λπ.

Κατασχέσεις εξπρές σε 9 βήματα - Πώς η εφορία θα κάνει αναλήψεις από εισοδήματα και καταθέσεις

Με διαδικασίες που δεν διαρκούν πάνω από 3 εβδομάδες κατάσχονται πλέον από τις φοροεισπρακτικές υπηρεσίες τα εισοδήματα και οι καταθέσεις των φορολογουμένων οι οποίοι δεν εξοφλούν εμπρόθεσμα ή δεν τακτοποιούν σε δόσεις τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το Δημόσιο.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης πανηγυρίζει: Η απόδραση από τον Κορυδαλλό ήταν η πρώτη από το 2015

Tο υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά την απόδραση δύο προσωρινά κρατουμένων για κλοπές από τις φυλακές Κορυδαλλού, οι οποίοι αναζητούνται από την Ελληνική Αστυνομία, ανακοίνωσε ότι διατάχθηκε έκτακτος έλεγχος από το Σώμα Επιθεώρησης Καταστημάτων Κράτησης.

Αυξήθηκαν οι φτωχοί εργαζόμενοι το 2018 - το 51,4% ζει με μισθούς κάτω των €800

Αυξήθηκαν οι φτωχοί εργαζόμενοι μέσα στο 2018, με το 22,13% να παίρνει μικτό μηνιάτικο κάτω από 500 ευρώ, που σημαίνει καθαρά προ φόρου 420 ευρώ και με έναν στους δυο (51,4%) να ζουν με μισθούς κάτω από 800 ευρώ μικτά το μήνα, δηλαδή με 672 ευρώ προ φόρου!

Στη Δικαιοσύνη οι απόστρατοι για τα πετσοκομμένα αναδρομικά

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει συντονισμένα το συντονιστικών των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών (ΕΑ.ΑΣ.-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ) και σε οργανωμένες διαμαρτυρίες οι υπόλοιπες ενώσεις συνταξιούχων που είδαν να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους ψίχουλα μερικών δεκάδων ευρώ.