ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Προλάβετε...«βρέχει» προσλήψεις!

Στην απελευθέρωση χιλιάδων προσλήψεων μόνιμου και εποχικού προσωπικού στους δήμους και τις περιφέρειες εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου προχωρά η κυβέρνηση.

Πόρισμα για Μάτι: Τι καταγράφεται στο πόρισμα του Εισαγγελέα - οι διάλογοι σοκ

Συγκλονιστικά στοιχεία καταγράφονται στο πόρισμα των εισαγγελέων για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, η οποία στοίχισε την ζωή εκατό ανθρώπων.

Στις Βρυξέλλες με €61.000/χρόνο η Άννα Κιουτσοκιόζογλου - σύζυγος Κ. Πουλάκη

Ευνοϊκή απόσπαση… απέσπασε η σύζυγος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, εφοριακός Άννα Κιουτσοκιόζογλου, συνδικαλίστρια με τη φιλοΣΥΡΙΖΑϊκή παράταξη Α.Σ.ΚΙ. και διατελέσασα αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στις ΔΟΥ.

Από Ιούλιο του 2015 τα αναδρομικά στις συντάξεις - νέες δικαστικές αποφάσεις

Καταιγισμός δικαστικών αποφάσεων του 2019 κλειδώνει οριστικά και αμετάκλητα αναδρομικά από 1ης Ιουλίου του 2015 και μετά για τους συνταξιούχους για τις μειώσεις των νόμων 4051 και 4093 που κρίθηκαν αντισυνταγματικές.

Χάθηκε ο στόχος των €2 δισ. από τις αποκρατικοποιήσεις - επί ξυρού ακμής οι επενδυτές

Επί ξυρού ακμής βρίσκονται δυνητικοί επενδυτές καθώς και Eυρωπαίοι παρατηρητές που έχουν στο μικροσκόπιο την πορεία των μεταρρυθμίσεων εξαιτίας του κλίματος… ραθυμίας που επικρατεί στην κυβέρνηση για την τελεσφόρηση αποκρατικοποιήσεων.

Ανατροπές στις 120 δόσεις για τα Ταμεία

Δόσεις με ελάχιστο ποσό τα 30 ευρώ το μήνα για τους αγρότες και τα 50 ευρώ το μήνα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους σχεδιάζεται να περιλαμβάνει η ρύθμιση των παλιών -ως το 2016- χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, με ανώτατο όριο αποπληρωμής τους μέχρι τους 120 μήνες.

Στο Υπερταμείο τα μνημεία παρά τις… δεσμεύσεις - τι απαντά το ΥπΟικ

Καμία μεταβίβαση ακινήτου του Δημοσίου δεν έχει γίνει έως σήμερα στο Υπερταμείο, ενώ το άρθρο 196 του ν. 4389/2016 και η απόφαση του υπουργού Οικονομικών προβλέπουν ρητά την εξαίρεση αρχαιολογικών χώρων, μνημείων, μουσείων κ.λπ.