ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Τατσόπουλος-Πανούτσος στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Τη σημασία της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας με πρόσωπα που δεν προέρχονται από το χώρο της σηματοδοτεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών τον καταξιωμένο συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και το γνωστό αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο.

ESM: Έξοδος στις αγορές μόνο με τήρηση των μεταρρυθμίσεων - οι δεσμεύσεις πρέπει να τηρούνται

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στις αγορές, υπό την προϋπόθεση όμως ότι εφαρμόζει τις συμφωνηθείσες ρυθμίσεις, εξέφρασε χθες ο επικεφαλής οικονομολόγος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Ρολφ Στράουχ.

Διορισμοί με πλαστά πτυχία ακόμη & απολυτήρια δημοτικού - 1.737 πλαστοί τίτλοι από το 2014 και μετά

Φορείς του υπουργείου Υγείας –κυρίως νοσοκομεία– υπουργεία, δήμοι αλλά και ΔΕΚΟ είναι οι τομείς του Δημοσίου όπου εντοπίζεται η πλειονότητα πλαστών τίτλων και πιστοποιητικών.

«Ψαλίδι» σε επενδύσεις για να σωθούν συντάξεις και δώρα

Περικοπές στο Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων του 2019 εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να καλύψει την «τρύπα» 280 εκατομμυρίων ευρώ που έχει διαπιστώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις υποσχέσεις της Αθήνας ότι θα πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ, δίχως να περικόψει συντάξεις.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε ο Ν. Κοτζιάς

Μηνυτήρια αναφορά υπέβαλε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κατά παντός υπευθύνου, συναυτουργού, συνυπαίτιου ή οποιουδήποτε συμμέτοχου προκύψει από την προανάκριση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Περιορισμούς στο πακέτο Τσίπρα βάζουν οι Βρυξέλλες - αναζητείται «ενδιάμεση λύση»

Για μια «ενδιάμεση λύση» στο θέμα της περικοπής των συντάξεων μιλούν πλέον πηγές στις Βρυξέλλες, επιβεβαιώνοντας ότι η εξασφάλιση του ελληνικού αιτήματος κάθε άλλο παρά περίπατος θα είναι και ότι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί θα απαιτήσουν κάποιες «θυσίες», ώστε να μη σταλεί το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν κάνει τίποτα από αυτά για τα οποία δεσμεύθηκε.

Νέα 6μερη άδεια για τον Κουφοντίνα

Aπό σήμερα Κυριακή και ως την προσεχή Παρασκευή θα βρίσκεται εκτός φυλακής ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες, μία ακόμα άδεια από τις αγροτικές φυλακές όπου κρατείται τελευταία.

Λέκκας: Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές μέχρι στιγμής από το σεισμό

«Στη μία και 55 πρώτα λεπτά έγινε ο κύριος σεισμός με επίκεντρο νοτιοδυτικά της Ζακύνθου, με 10 χιλιόμετρα εστιακό βάθος. Έγινε πολύ αισθητός σε Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Ηλεία», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: