ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Στην τακτική Δικαιοσύνη παραπέμπει τον Γ. Παπαντωνίου η προανακριτική

Αυλαία έριξε την Τρίτη η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή που διενήργησε προκαταρκτική εξέταση κατά του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, για ενδεχόμενη τέλεση αδικημάτων στο πλαίσιο σύναψης συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Αναστολή επεμβάσεων στο Παίδων Πεντέλης λόγω... κόστους

Σήμα κινδύνου για την αναστολή εννέα ορθοπεδικών επεμβάσεων στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, λόγω έλλειψης των αναγκαίων πόρων, εκπέμπει η ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά).

Πάνω από 50 εκατομμύρια η λεία της σπείρας των Ρομά

Σε περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η παράνομη δραστηριότητα των δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων τις οποίες εξάρθρωσε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ οι ληστείες και οι κλοπές που έχουν διαπράξει τα μέλη του εγκληματικού αυτού δικτύου ξεπερνούν συνολικά τις 3.000 περιπτώσεις, σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας, όπως τόνισε ο διοικητής της Δ.Α.Α, υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης, κατά τη σημερινή παρουσίαση της συνεχιζόμενης έρευνας για τη δράση των συγκεκριμένων οργανώσεων.

Απόρρητο σχέδιο για 14.500 ελέγχους το καλοκαίρι στα νησιά

Κλειδωμένο αρχείο με 14.500 ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν στα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού, με έμφαση στους τουριστικούς προορισμούς, έχουν οι τρεις επικεφαλής των ελεγκτικών κέντρων.

Νέο μπαράζ κατασχέσεων για χρέη προς το Δημόσιο για 1,6 εκατ. φορολογούμενους

Κατασχέσεις σε 1,6 εκατομμύριο φορολογουμένους με χρέη προς το Δημόσιο σχεδιάζει η φορολογική διοίκηση μέχρι το τέλος του έτους, με στόχο τη διασφάλιση των εσόδων του Δημοσίου αλλά και την τόνωσή τους.

Πάιατ: «Ισχυρό συμφέρον» των ΗΠΑ να παραμείνει η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας

Τη θέση ότι οι ΗΠΑ έχουν ισχυρό συμφέρον να παραμείνει η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας σε μια περίπλοκη και στρατηγικά σημαντική περιοχή εξέφρασε ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, στο Επενδυτικό Φόρουμ της Νέας Υόρκης.

Υπεγράφη η συμφωνία διάσωσης της Jetoil από την Cetracore

Ύστερα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις και ενώ ακόμη και προ μιας εβδομάδος το «ντιλ» έδειχνε να σπάει, τελικά το σχέδιο διάσωσης της Jetoil του ομίλου Μαμιδάκη δείχνει να δρομολογείται, ανοίγοντας παράλληλα τον δρόμο για την είσοδο στην εγχώρια αγορά καυσίμων ενός νέου παίκτη με πρόσβαση στο φθηνό ρωσικό πετρέλαιο.

Νέα επικεφαλής των Οικονομικών Εισαγγελέων η Μαριάννα Ψαρουδάκη

Oμόφωνα με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου που έχει την αρμοδιότητα των υπηρεσιακών μεταβολών για τους δικαστές και τους εισαγγελείς, τοποθετήθηκε ως νέα επικεφαλής των οικονομικών εισαγγελέων, η αντεισαγγελέας εφετών, Μαριάνα Ψαρουδάκη.