ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ντοκουμέντο από την πρόσκρουση της φρεγάτας «Λήμνος» με το «Κεμάλ Ρέις»

Η «Καθημερινή» δημοσιεύει σήμερα φωτογραφία, όπου απεικονίζεται η δεξιά πρυμναία πλευρά της τουρκικής φρεγάτας τύπου ΜΕΚΟ, ο κυβερνήτης της οποίας προσπάθησε να προσπεράσει και να τη φέρει σε θέση εμποδίου προς την ελληνική φρεγάτα τύπου «S».

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το Μάτι: «Θα τα βάλεις με τη Δούρου; Θα σου ανοίξει τα κ@π@@λι@»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το δημοσίευμα της Καθημερινής, για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, σύμφωνα με το οποίο ο πραγματογνώμονας της Πυροσβεστικής που ορίστηκε για να διαλευκάνει τις αιτίες και να συντάξει το πόρισμα δέχθηκε πιέσεις στο όριο του εκβιασμού από τον τότε αρχηγό της Πυροσβεστικής.

Νονοί της νύχτας, επίορκοι αστυνομικοί, βουλευτής ΑΝΕΛ - Διέρρευσε ενημέρωση της ΕΥΠ σε Τσίπρα

Kύκλωμα εκβιαστών με την συμμετοχή επίορκων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στο οποίο συμμετείχε και εν ενεργεία (τότε) βουλευτής των ΑΝΕΛ, αποκαλύπτει η Καθημερινή. Η υπόθεση ανάγεται στο 2016 και πλέον οι επίορκοι αξιωματικοί καλούνται να καταθέσουν στην Δικαιοσύνη ως ύποπτοι.

«Καθημερινή» εναντίον Μηταράκη

Διαβαθμισμένο έγγραφο διεθνούς οργανισμού αποκαλύπτει η «Καθημερινή» αναδεικνύοντας σοβαρές ενδείξεις για κακοδιαχείριση ή και οικονομικές ατασθαλίες στα έργα που πραγματοποιούνται για τη δημιουργία προσφυγικών δομών.

Μετανάστες με κορωνοϊό προωθεί η Άγκυρα στην Ελλάδα

Συγκεντρώσεις μεταναστών στα δυτικά παράλια της Μικράς Ασίας διαπιστώνουν οι ελληνικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες έχουν μεταφερθεί από κέντρα διαμονής μεταναστών στο εσωτερικό της Τουρκίας.