J.P. Morgan: “Βλέπει” ΣΥΡΙΖΑ
Aίσθηση προκαλούν και οι εκτιμήσεις της J.P. Morgan η οποία προβλέπει πρόωρες κάλπες και εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Aίσθηση προκαλούν και οι εκτιμήσεις της J.P. Morgan η οποία προβλέπει πρόωρες κάλπες και εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ
Aίσθηση προκαλούν και οι εκτιμήσεις της J.P. Morgan η οποία προβλέπει πρόωρες κάλπες και εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ενημερωτικό σημείωμα η αμερικανική τράπεζα εκτιμά ότι η πιθανότητα να γίνουν εκλογές στην Ελλάδα πριν από το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2015 υπερβαίνει το 70%.
Ομως όπως αναφέρει ακόμη και στην περίπτωση που οι εκλογές πραγματοποιηθούν εντός του έτους θα διαμορφώσουν ένα νέο πολιτικό σκηνικό. Σε κάθε περίπτωση η χώρα έχει εισέλθει σε παρατεταμένη εκλογική περίοδο με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον να μην εστιάζεται πλέον στην εφαρμογή του Μνημονίου, επισημαίνεται στο σημείωμα.
Η J.P. Morgan προβλέπει εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ η οποία όπως εκτιμά είναι πιθανόν να δημιουργήσει τριβές και αντιδράσεις στην Ε.Ε.
Facebook Comments