Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της 2ης γενιάς του Space Star, η οικογένεια του μοντέλου συμπληρώνεται με τη χρήση ενός 3κύλινρου κινητήρα 1.0lt. με σύστημα Auto Stop & Go (AS&G). Το 3κύλινδρο σύνολο προσφέρει μέση κατανάλωση μόλις 4,0λίτρα/100χλμ, χάρη και στον καλύτερο αεροδυναμικό με συντελεστή της κατηγορίας του (Cd 0,27).

To Space Star είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα μέσα από το Δίκτυο Των Επισήμων Εμπόρων της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στις εκδόσεις, 1.0 Inform με τιμή από €9.990, 1.2 Intense MT με τιμή από €12,740 και Intense CVT με τιμή από €12.740.

To Space Star είναι ένα από τα μοντέλα που ανήκουν στο πρόγραμμα “Global Small” που ξεκίνησε η MMC το 2009, καθώς εξελίχθηκε για να πληροί τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου γκρουπ παγκόσμιων πελατών οι οποίοι όπου κι αν βρίσκονται, σε ώριμες ή αναδυόμενες αγορές, αναζητούν τον ίδιο συνδυασμό ευρυχωρίας, απόδοσης καυσίμου/εκπομπών ρύπων και λειτουργικού κόστους, ενώ παράλληλα απορρίπτουν τους μηχανολογικούς περιορισμούς των λεγόμενων προϊόντων ‘χαμηλού κόστους’.

Facebook Comments