Ο τραγικός Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μητρόπουλος «έσωσε την παρτίδα» για τον Λεβαδειακό και χωρίς να χρειαστεί καν να ιδρώσει η ΑΕΚ ξεπέρασε άνετα 4-0 το εμπόδιο της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

Ο τραγικός Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, προβληματίζοντας ακόμη περισσότερο με την εικόνα του στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Ο Ντένις Επστάιν με το πέναλτι-γκολ που πέτυχε στο 18΄ χάρισε στους νησιώτες του πρώτο εφετινό τους «τρίποντο».

Κίτρινες: Ντουαλά, Γκομές – Λουτσιάνο, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Κέρκυρα (Αλ.Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Σοϊλέδης, Γκομές, Επστάιν (79΄ Κόντος), Μπαλάφας, Σιόντης, Ντουαλά, Παμλίδης (69΄ Αρτυματάς)

Παναθηναϊκός (Μ.Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Χούλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (67΄ Μολίνς), Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ (61΄ Καμπέσας), Λούντ, Λουτσιάνο (46΄ Άλτμαν), Τσάβες

Στο 90΄ ο Μητρόπουλος έσωσε τον Λεβαδειακό

Ο Μητρόπουλος «έσωσε την παρτίδα» για τον Λεβαδειακό. Με το γκολ του έμπειρου μέσου στο 90΄ ο Λεβαδειακός απέφυγε την ήττα από τον Πλατανιά (1-1), που μέχρι τότε κρατούσε το προβάδισμα με το τέρμα του Μπούντνικ στο 57΄.

Κίτρινες: Μεντί – Ενσικουλού, Πατράλης, Γκρζέλτσακ, Πριντέτα

Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης

Λεβαδειακός (Ζ.Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (73΄ Μπελγκαζουανί), Νιασέ, Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο, Γιακουμάκης (60΄ Σίλβα).

Πλατανιάς (Γ.Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Ντικαμονά (31΄ Πριντέτα), Στάθης, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Πλιάτσικας, Πατράλης, Κοροβέσης (70΄ Γκρζέλτσακ),Ενσικουλού, Μπούντνικ (84΄ Δημούτσος).

Εύκολα η ΑΕΚ 4-0 τη Λάρισα

Χωρίς να χρειαστεί καν να ιδρώσει η ΑΕΚ ξεπέρασε άνετα 4-0 το εμπόδιο της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και στρέφει πλέον την προσοχή της στην πρεμιέρα του Europa League, εναντίον της Ριέκα στην Κροατία (Πέμπτη).

Ο Μάνταλος στο 4΄, ο Κλωναρίδης στο 34΄, ο Μπακασέτας στο 74΄ και ο Αραούχο στο 86΄ πέτυχαν τα γκολ της «Ένωσης» που ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, με 7 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές.

Κίτρινες: Βράνιες – Φατιόν, Ρέντζας

Κόκκινη: Αγκάνοβιτς (49΄)

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (69΄ Μπακασέτας), Κλωναρίδης, Μάνταλος (81΄ Βλαχομήτρος), Λιβάγια (76΄ Αραούχο).

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς (78΄ Κριζμάν), Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (46΄ Περόνε), Λεοζίνιο (46΄ Αγκάνοβιτς), Ναζλίδης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία     1-3

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα     0-0

Ξάνθη-Ολυμπιακός           1-1

Πανιώνιος-Παναιτωλικός     1-1

Λεβαδειακός-Πλατανιάς      1-1

ΑΕΚ-ΑΕΛ                    4-0

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός       1-0

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ      11/09

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3αγ.)

ΑΕΚ               7

Ολυμπιακός        7

Πανιώνιος         7

ΠΑΣ Γιάννινα      5

Ξάνθη             5

ΠΑΟΚ              4 -2αγ.

Λαμία             4

Ατρόμητος         3

Λεβαδειακός       3

Κέρκυρα           3

Παναιτωλικός      2

Πλατανιάς         2

Αστέρας Τρίπολης  1

Απόλλων Σμύρνης   1 -2αγ.

Λάρισα            1

Παναθηναϊκός      0

* Ο Παναθηναϊκός έχει -2 βαθμούς.

 

Facebook Comments