Ποσό 90.000 ευρώ εξαφανίστηκε από το χρηματοκιβώτιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες .

Τα χρήματα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες, εκατό χιλιάδες ευρώ, είχαν αναληφθεί το καλοκαίρι για να αγοραστούν ένσημα (τα οποία αγοράζουν οι δικηγόροι για να παρίστανται στα δικαστήρια).  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αγορά ενσήμων περιορίστηκε σε ένα ποσό γύρω στις 10.000 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα τοποθετήθηκαν στο χρηματοκιβώτιο. Το ποσό όμως δεν βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιο, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Οπως αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος «το ΔΣ ενημερώθηκε από το Προεδρείο για την απώλεια 90.000 ευρώ από τα ταμεία του συλλόγου, η οποία διαπιστώθηκε στις 5/9/2017 καθώς και για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβη ο ΔΣΑ. Αμέσως μετά την υποβολή σχετικής υπηρεσιακής αναφοράς για το συμβάν, στις 6/9/2017, ειδοποιήθηκε η ΓΑΔΑ από κλιμάκιο της οποίας διενεργείται αστυνομική προανάκριση. Παράλληλα κατατέθηκε, αυθημερόν,  στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Επίσης παραγγέλθηκε και ολοκληρώθηκε κατεπείγουσα Ενορκη Διοικητική Εξέταση».

Facebook Comments