Διά χειρός… Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και με την είσοδο του Λιβάγια στο β΄ μέρος η ΑΕΚ έκανε την επική ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό κι ενώ έχανε με 0-2 μέχρι το 64΄, νίκησε με 3-2 στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μάριν στο 22΄ με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, στο 46΄ ο Οφόε έκανε το 2-0 κι από κει και πέρα με δύο γκολ του Χριστοδουλόπουλου (64΄, 80΄) η Ένωση ισοφάρισε και στο 90΄ με τον Μάνταλο πήρε την απίστευτη νίκη.

Κίτρινες: Αραούχο, Μάνταλος – Οφόε, Μάριν, Ρομαό, Ζιλέ, Ταχτσίδης

Κόκκινες: Τσόσιτς και Εγκελς (90+5΄)

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Γιόχανσον, Σιμόες (28΄ λ.τρ. Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (90+3΄ Αϊντάρεβιτς), Κλωναρίδης (46΄ Λιβάγια), Αραούχο.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Ρομαό (71΄ Ζντίελαρ), Φιγκέιρας, Ταχτσίδης, Ζιλέ, Καρσελά (82΄ Πάρντο), Οφόε, Μάριν (65΄ Σεμπά), Εμενίκε

* Αποβλήθηκε στο 82΄ ο Μπέσνικ Χάσι για έντονη διαμαρτυρία στον διαιτητή

* Αποβλήθηκαν στις καθυστερήσεις οι Τσόσιτς, Ζιλέ για τη μεταξύ τους αψιμαχία

Τέλος ο Χάσι από τον Ολυμπιακό

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε παρόλο που ο Ολυμπιακός κέρδιζε με 2-0 μέχρι το 64’, ήταν το κύκνειο άσμα του Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει με άλλον προπονητή στο Τορίνο πλέον την Τετάρτη για το ματς με την Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική του Champions League καθώς ο Χάσι αποτελεί παρελθόν.

Το κλίμα εναντίον του έμπειρου τεχνικού είχε βαρύνει μετά τις δύο ισοπαλίες με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο, μετά από αυτό που συνέβη στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεχίσει.

Facebook Comments