Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα από την Μπεσίκτας (65-70) στο «11ο Tübad basketbol turnuvası».

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν χωρίς τους Σπανούλη, Παπανικολάου (έμειναν στην Αθήνα) και Στρέλνιεκς (κάκωση στον ώμο), με αποτέλεσμα να πάρει αρκετό χρόνο συμμεοχής ο νεαρός Τολιόπουλος.

Η Μπεσίκτας προηγήθηκε 11-2 στην αρχή του αγώνα, με τρίποντο του Παπαπέτρου ο Ολυμπιακός πλησίασε στο 15-12, αλλά ο Στρόμπερι έγραψε το 17-12 που σφράγισε την πρώτη περίοδο.

Το ημίχρονο έκλεισε με τους Τούρκους μπροστά (32-31) και την πειραϊκή ομάδα να έχει χάσει τη μάχη των ριμπάουντ. Οι παίκτες του Σφαιρόπουλου πέρασαν με 7 πόντους (38-45, 40-47) χάρη στην αγωνιστική άνοδο του Ρόμπερτς.

Τρία λεπτά πριν τη λήξη ο Αμερικανός πλέι μέικερ έγραψε το 62-58 για τον Ολυμπιακό, αλλά η πίεση της Μπεσίκτας σε όλο το γήπεδο είχε αποτέλεσμα, καθώς οδήγησε σε λάθη τους «ερυθρόλευκους».

Με τρίποντο του Κλαρκ και καλάθι στον αιφνιδιασμό του Βεϊσέλογλου, από λάθος του Μάντζαρη στην επαναφορά, έγινε το 65-68, ακολούθησε νέο λάθος του Ρόμπερτς, οι γηπεδούχοι πέτυχαν καλάθι στον αιφνιδιασμό κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Facebook Comments