«Ο κ. Καμμένος ξόδεψε σε ένα Σαββατοκύριακο τα μισά χρήματα από αυτά που δηλώνει στο πόθεν έσχες και ο κ. Τσίπρας τον καλύπτει» σχολίασε το Σάββατο το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή δημοσίευμα των Παραπολιτικών σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ πλήρωσε τα έξοδά του στο Λονδίνο με μετρητά ύψους 2.642 λιρών, τη στιγμή που στη Βουλή δήλωνε ότι πλήρωνε με κάρτα.

«Τα ψέματα και τα σκάνδαλα του δεν έχουν τέλος. Τώρα αποδεικνύεται ότι κυκλοφορούσε σε καζίνο στο εξωτερικό, πληρώνοντας με μετρητά που δεν δικαιολογούνται σε περίοδο capital controls, ξοδεύοντας σε ένα Σαββατοκύριακο τα μισά χρήματα από αυτά που δηλώνει στο πόθεν έσχες» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως σημειώνει η Πειραιώς, «η κατακραυγή του ελληνικού λαού για την προκλητικότητά του είναι καθολική. Ο κ. Τσίπρας είναι, πλέον, εξίσου εκτεθειμένος γιατί τον καλύπτει και συνεχίζει το συνεταιρισμό τους, για να παραμείνουν στην εξουσία». «Άλλωστε, αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε» καταλήγει σκωπτικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ότι έχει πει ψέματα στη Βουλή ο κ. Καμμένος είναι δεδομένο», σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας πως «θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να βγει και να πει αν ήξερε πως ο υπουργός του είπε ψέματα».

 

Facebook Comments