Ξεκινά αυτό το τριήμερο το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ ανδρών με ένα σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» στο ΣΕΦ το οποίο όμως θα είναι άδειο από κόσμο λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στον τελευταίο τελικό της περσινής σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Στο νέο πρωτάθλημα της Basket League δυναμικά μπαίνει η ΕΡΤ που θα καλύπτει τρία παιχνίδια κάθε αγωνιστική, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου, πλην των εντός έδρας αγώνων των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, θα μεταδίδονται σε παράλληλη συνδεση από την ΕΡΤ.

Αρχή γίνεται με τις απ΄ ευθείας μεταδόσεις με τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα Πατρών το Σάββατο στις 19:00 από την Πυλαία.

Την Κυριακή η ΕΡΤ θα μεταδώσει την αναμέτρηση Κόροιβος Αμαλιάδας-Άρης(17:00), ενώ την Δευτέρα τον αγώνα Λαύριο-Κύμη (17:00).

Το πλήρες πρόγραμμα της πρεμιέρας και οι διαιτητές των αγώνων

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της πρεμιέρας της Α1 μπάσκετ των ανδρών, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου. Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το οποίο θα γίνει (κεκλεισμένων των θυρών) την Κυριακή στο ΣΕΦ, ορίστηκαν οι Πηλοϊδης, Αναστόπουλος και Τζαφλέρης.

Αναλυτικά:
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/10
Βενετόκλειο 17.00 Κολοσσός Ρ.-Ρέθυμνο (Σχινάς-Δεσλής-Πουρσανίδης Κ.)
ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ-Τρίκαλα (Τσαρούχα-Ψαριανός-Συμεωνίδης)
ΕΑΚ Νεάπολης 17.00 ΓΣΛ/Φάρος-Πανιώνιος (Πουρσανίδης Γ.-Διαμαντής-Βαρδάλος)
ΠΑΟΚ 19.00 ΠΑΟΚ-Προμηθέας Π. (Σώμος-Ανδρικόπουλος-Παντελίδης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/10
ΔΚΓ Ήλιδας 17.00 Κόροιβος-Άρης (Καρακατσούνης-Μαγκλογιάνης-Καλδίρης)
ΣΕΦ (κθ) 19.30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Πηλοϊδης-Αναστόπουλος-Τζαφλέρης)

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/10
ΚΓ Λαυρίου 17.00 Λαύριο-Κύμη (Μάνος-Παναγιώτου-Γεωργιάδης)

Facebook Comments