Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος «Το Ποτάμι». Οι υπόλοιποι 20 υποψήφιοι «θα ανακοινωθούν αφού μελετηθούν οι συγκεκριμένες προτάσεις που κάνουν οι πολίτες», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. «Οι υποψήφιοί μας μοιράζονται κοινές αρχές και αξίες.

Είναι άνθρωποι της δράσης και έχουν διακριθεί για το έργο τους, τη γνώση τους και τις ικανότητές τους. Πολίτες που πιστεύουν σε μια δίκαιη Ευρώπη και έχουν τη δύναμη και τη θέληση να παλέψουν για αλλαγές τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Αθήνα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων, υποψήφιοι είναι ο γιος του Λεωνίδα Κύρκου, Μίλτος, ο καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης, ο καθηγητής Περικλής Βαλλιάνος, ο ολυμπιονίκης και πρώην αρχηγός της Εθνικής Πόλο Γιώργος Μαυρωτάς, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, στενός συνεργάτης του ιδρυτή του κόμματος Σταύρου Θεοδωράκη, ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός, ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός και άλλοι.

Συγκεκριμένα, τα ονόματα που ανακοινώθηκαν είναι τα εξής: Κώστας Αργυρός, Περικλής Βαλλιάνος, Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, Γιώργος Γραμματικάκης, Μαρία Δημητρίου, Παύλος Ελευθεριάδης, Άννα Ευφραιμίδου-Παπασταύρου, Σπύρος Καχριμάνης, Βάσω Κιντή, Δημήτρης Κοντοπίδης, Δημήτρης Κουρέτας, Μίλτος Κύρκος, Άννα Λυδάκη, Γιώργος Μαυρωτάς, Γιούλη Μενιουδάκου, Αναστασία Μήλιου, Νίκος Ορφανός, Θανάσης Σκόκος, Φανή Σπυριδάκη, Χριστίνα Ταχιάου, Σταύρος Τσακυράκης.

Facebook Comments