Το σκυλί που εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του σε ένα αεροδρόμιο πέθανε με «σπασμένη καρδιά». Ο σκύλος, όπως γράφει η Τelegraph, πήρε το όνομα «Nube Viajera» ή «περιπλανώμενο σύννεφο», από τους κτηνιάτρους που το φρόντισαν μετά από την εγκατάλειψή του.

Ο θλιμμένος σκυλάκος  περιπλανιόταν ένα μήνα γύρω από τον τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο Palonegro κοντά Bucaramanga, στην Κολομβία, ελπίζοντας να ξαναβρεί και επανενωθεί με τον ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, έβλεπε τους ανθρώπους στο αεροδρόμιο πριν φύγουν και ξάπλωνε σε μια γωνιά του τερματικού σταθμού. Οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι προσέφεραν στο σκυλάκο, που ήταν ηλικίας περίπου δύο ετών, φαγητό – αλλά αρνιόταν να φάει.

“Πιστεύουμε πως είχε ιδιοκτήτη και σπίτι και ότι την εγκατέλειψαν επειδή ο σκύλος δεν έφυγε ποτέ από το αεροδρόμιο”, δήλωσε ο Dr Alejandro Sotomonte στο Noticias RCN.

Σαφώς υποσιτισμένος, οδηγήθηκε σε καταφύγιο αφού ειδοποιήθηκε ομάδα διάσωσης ζώων, ανέφερε. Μέχρι τότε το σκυλί ήταν τόσο αδύναμο που μόλις ήταν σε θέση να σταθεί.

Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους παρά το γεγονός ότι λάμβανε τροφή και φάρμακα μέσω ορού, η υγεία του σκυλάκου επιδεινώθηκε από τη στενοχώρια, στη θλίψη, την κατάθλιψη και… πέθανε.

Πηγή: The Τelegraph

 

Facebook Comments