«Καζαντζάκης»

Διαβάζοντας στη σύζυγό του Ελένη την αυτοβιογραφική «Αναφορά στον Γκρέκο» που έχει σχεδόν ολοκληρώσει, ο Νίκος Καζαντζάκης αναπολεί την πολυτάραχη ζωή του.

Σκηνοθεσία Γιάννης Σμαραγδής με τους: Μαρίνα Καλογήρου, Θοδωρή Αθερίδη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Νίκο Καρδώνη, Αργύρη Ξάφη

«Το μυστικό των Μάρομποουν»

Μετά το θάνατο της μητέρας τους, τον οποίο κρατούν κρυφό από τον περίγυρο για να παραμείνουν μαζί, τέσσερα αδέρφια μεγαλώνουν σε μια απομονωμένη έπαυλη την οποία στοιχειώνει μια μυστηριώδης παρουσία.

Σκηνοθεσία Σέρχιο Σάντσεζ με τους: Τζορτζ ΜακΚέι, Άνια Τέιλορ – Τζόι, Τσάρλι Χίτον, Μία Γκοθ

«Good time»

Έπειτα από μια αποτυχημένη ληστεία ο Κόνι καταφέρνει να διαφύγει, αλλά ο αδερφός του Νικ καταλήγει στη φυλακή. Εκεί τραυματίζεται σοβαρά και διακομίζεται σε νοσοκομείο, απ’ όπου ο Κόνι, με ελάχιστο περιθώριο χρόνου, θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει να δραπετεύσει.

Σκηνοθεσία Μπένι Σάφντι, Τζος Σάφντι με τους: Ρόμπερτ Πάτινσον, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Μπένι Σάφντι

«Lucky»

Υποψήφιο για βραβεία σε πολλά Φεστιβάλ, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του διακεκριμένου ηθοποιού Τζον Κάρολ Λιντς, είναι ένα βιογραφικό δράμα, μια επιστολή γεμάτη αγάπη για τη ζωή και την καριέρα του Χάρι Ντιν Στάντον, ο οποίος δίνει την ερμηνεία της ζωής του, και, ταυτόχρονα, ένας διαλογισμός για τη μοναξιά, την πνευματικότητα, τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις.

 

Facebook Comments