Η γκάµα GSX-R της Suzuki προσδιορίζει για πάνω από 30 χρόνια τη sport κατηγορία, µε πάνω από ένα εκατοµµύριο πωλήσεις παγκοσµίως. Κάθε GSX-R πρέπει να είναι ελαφρύ, µε κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του σε ένα ασυναγώνιστο σύνολο. Γνωρίστε το νέο Suzuki GSX-R 125A που συνδυάζει την καλύτερη αναλογία κιλού ανά ίππο και επιτάχυνσης στην κατηγορία sport των 125 κυβικών εκατοστών. 

Με το Easy Start και key-less σύστηµα εκκίνησης της µοτοσικλέτας, το χαµηλό ύψος σέλας (785mm), το όργανο πολλαπλών λειτουργιών LCD, και τα εντυπωσιακά LED φώτα µπροστά, στο νέο Suzuki GSX-R 125A έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτοµέρεια. 

Με επιθετική όψη και άψογο φινίρισµα αντικατοπτρίζει της κληρονοµιά της γκάµας GSX-R. Εξελιγµένη µέσα σε αεροδυναµικό τούνελ, η σιλουέτα του GSX-R 125A τονίζει τον εύκολο χειρισµό του, καθώς και τις αεροδυναµικές του επιδόσεις οι οποίες συµβάλουν στα εξαιρετικά επίπεδα επιτάχυνσης και οικονοµίας καυσίµου. Το fairing του GSX-R 125A όχι µόνο δείχνει όµορφο, είναι και εξαιρετικά ελαφρύ συµβάλλοντας στα χαµηλό βάρος του συνόλου. 

Μία µοτοσικλέτα κατάλληλη για τις καθηµερινές σας µετακινήσεις, µε ευκολία στο χειρισµό µέσα στην κίνηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της εβδοµάδας, αλλά και συναρπαστική στην οδήγησή της έξω από αυτή – ακόµα και σε ένα track day- το Σαββατοκύριακο. 

Το νέο GSX-R 125A είναι ήδη διαθέσιµο στο δίκτυο συνεργατών Suzuki σε όλες τις χρωµατικές επιλογές: Λευκό, Μαύρο (Προτεινόµενη Λιανική Τιµή 3.795€), MotoGP replica (Προτεινόµενη Λιανική Τιµή 3.895€). 

Γνωρίστε το νέο Suzuki GSX-S 125A που συνδυάζει την καλύτερη αναλογία κιλού ανά ίππο και επιτάχυνσης στην κατηγορία naked street των 125 κυβικών εκατοστών. 

Με το Easy Start σύστηµα εκκίνησης της µοτοσικλέτας, το χαµηλό ύψος σέλας (785mm), το όργανο πολλαπλών λειτουργιών LCD, και τα εντυπωσιακά LED φώτα µπροστά, στο νέο Suzuki GSX-S 125A έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτοµέρεια. 

Με επιθετικές σχεδιαστικές γραµµές, χαρακτηριστικά σµιλεµένο ρεζερβουάρ, είναι µία µοτοσικλέτα που συγκεντρώνει τα βλέµµατα στο πέρασµά της. 
Το νέο GSX-S 125A είναι µία συναρπαστική street µοτοσικλέτα που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, χαµηλή κατανάλωση καυσίµου και ευκολία οδήγησης καλύπτοντας τις καθηµερινές ανάγκες του σύγχρονου αναβάτη. 

Το νέο GSX-S 125A είναι ήδη διαθέσιµο στο δίκτυο συνεργατών Suzuki σε όλες τις χρωµατικές επιλογές: Κόκκινο/Μαύρο , Μαύρο (Προτεινόµενη Λιανική Τιµή 3.395€), MotoGP replica (Προτεινόµενη Λιανική Τιµή 3.495€). 

Οι νέες µοτοσικλέτες SUZUKI καλύπτονται µε δυο χρόνια εγγύηση και δυο χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. 

Facebook Comments