Απέτυχε να «κλειδώσει» τον άτυπο τίτλο της «πρωταθλήτριας χειμώνα» η ΑΕΚ, η οποία στην τελευταία αγωνιστική του Α΄ γύρου παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η Ένωση έγινε το… αφεντικό της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, άσκησε πίεση κατά διαστήματα στον αντίπαλο, όμως δεν είχε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, ενώ και στις σημαντικές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν δεν αποδείχθηκε αποτελεσματική. Κάπως έτσι, υπέστη μια σημαντική απώλεια μέσα στην έδρα της, ενώ θα πρέπει να περιμένει τα άλλα αποτελέσματα -και κυρίως αυτό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννενα- για να μάθει αν θα τερματίσει στην πρώτη ή την δεύτερη θέση στο πρώτο μισό της σεζόν.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες (56 Χριστοδουλόπουλος), Σιμόες, Γαλανόπουλος (66 Κλωναρίδης), Μπακασέτας (52 Κονέ), Λιβάγια, Αραούχο.

Απόλλων Σμ. (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Ντάσιος (83 Μπιτζιμίν), Κύργιας, Παπάζογλου, Κούρος, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Ελμπάζ (59 Καστιγιέχος), Αλμπάνης, Ανιέτε (72 Μενδρινός).

Facebook Comments