Σε μια τεράστια  γκάφα υπέπεσε η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου.

Στη φράση που χρησιμοποιεί στις δύο πρώτες γραμμές, εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι η χούντα των συνταγματαρχών ήταν πολύ χειρότερη από κάθε δημοκρατική κυβέρνηση -ακόμα και από τη σημερινή, την οποία τα μέλη της ΧΑ αποκαλούν «χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων».

Προφανώς, η ανακοίνωση, επιδιώκει να τονίσει το ακριβώς αντίθετο: ότι οι πολιτικές που εφαρμόζονται σήμερα είναι πολύ χειρότερες από τη χούντα των συνταγματαρχών.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κόμματος

Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων ωχριά μπροστά στα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας.

Η χούντα του μνημονίου και της προδοσίας φυλακίζει παράνομα τους μοναδικούς πολιτικούς της αντιπάλους που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Πατρίδας. 

Καταδικάζει τον λαό μας σε ανέχεια και την χώρα σε οικονομική καταστροφή. Ξεπουλά τον ελληνικό πλούτο στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία. Καταλύει το Πολίτευμα, την Λαϊκή Κυριαρχία και το Σύνταγμα των Ελλήνων. Καταργεί τη διάκριση των εξουσιών και παρεμποδίζει τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών.

Μόνη λύση για την Πατρίδα μας να πέσει η χούντα του μνημονίου. Nα πετάξουμε έξω από την Ελλάδα τους ξένους τοκογλύφους και τους προδότες υποτακτικούς τους.

Facebook Comments