Η ICAP Group, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), βράβευσε, για 7η συνεχή χρονιά, τις Εταιρείες και τους Ομίλους Ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους. Η λαμπρή τελετή παρουσιάστηκε από την  δημοσιογράφο Ελένη Τσαγκά και σε αυτή συμμετείχαν 400 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής αγοράς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τον κορυφαίο θεσμό True Leaders, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Τα βραβεία απένειμαν μετά από χαιρετισμό που απηύθυναν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Μιχάλης Σιαμίδης, Αντιπρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) και από την Global Finance o κ. Μιχάλης Μαδιανός.

Η ICAP Group με ακρογωνιαίο λίθο τις εκδοτικές της πρωτοβουλίες, BUSINESS LEADERS και LEADING EMPLOYERS, αλλά και με αφετηρία τη μεγαλύτερη Βάση Δεδομένων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με στοιχεία για 3,5 εκατ. επιχειρήσεις και το αναγνωρισμένο ICAP Credit Score, διοργανώνει τον Θεσμό Βραβεύσεων True Leaders. Τον μοναδικό Θεσμό που βραβεύει όλους (εταιρείες και ομίλους) όσους πληρούν ταυτόχρονα συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια.

Facebook Comments