Ο κύριος Παντελής Καψής διετέλεσε για περίπου 10 μήνες υφυπουργός Ραδιοτηλεόρασης. Το έργο που ανέλαβε; Η δημιουργία ενός δημόσιου φορέα που θα αντικαθιστούσε την ΕΡΤ η οποία ως γνωστόν έκλεισε πέρυσι το Μάιο.

Πριν από δύο βδομάδες ο πρώην υφυπουργός παραιτήθηκε για να αφοσιωθεί στον προεκλογικό του αγώνα, μιας και τοποθετήθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς».

Έκτοτε γυρίζει ανά την Ελλάδα, δίνοντας ομιλίες. Αγαπημένο του θέμα είναι η κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, και σήμερα μάλιστα, χαρακτήρισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «κόμμα με ημερομηνία λήξης».

Οι απόψεις που διατυπώνει ο εκάστοτε υποψήφιος είναι δεκτές, το εάν κάποιος θα τις λάβει σοβαρά είναι ένα άλλο θέμα. Πόσο μάλλον όταν αυτές οι απόψεις δεν συνοδεύονται από έργα, και το έργο του προερχόμενου από κυβερνητικό πόσο κυρίου Καψή, ομολογούμε ότι δυσκολευόμαστε να το διακρίνουμε.

Λίγο πριν αποχωρήσει από τη θέση του υφυπουργού, ο κ. Καψής βεβαίωνε σε συνεντεύξεις του πως η ΝΕΡΙΤ, θα ήταν έτοιμη να εκπέμψει στις 27 Απριλίου. Σήμερα έχουμε 29 και εάν κάποιος ψάξει τα κανάλια στον τηλεοπτικό του δέκτη, ΝΕΡΙΤ δεν θα βρει…

Μιλάει για «κόμματα με ημερομηνία λήξης», ο πολιτικός – δημοσιογράφος, οι υποσχέσεις του οποίου ήδη… έληξαν.

Κάπως έτσι, και με «αέρα κοπανιστό» στην αποσκευή του, εφόδιο των δέκα μηνών που βρέθηκε στο πόστο του υφυπουργού Ραδιοτηλεόρασης, ο Παντελής Καψής φιλοδοξεί να καταλάβει μία θέση στην ευρωβουλή.

Facebook Comments